Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kit büntetnek meg jobban...

Kit büntetnek meg jobban ebben az esetben?

Figyelt kérdés
A Nagykörúti biciklisávban egy autó áll szabálytalanul (nem robbant le, mégis ott áll). Egy biciklis ki akarja kerülni, amit jelez is a kezével, de nem tud besorolni, mert jönnek az autók folyamatosan. Ennek következtében elütik a biciklist. Igaz, hogy a biciklis nagyobb büntetést kap ezért, mint a szabálytalanul álldogáló autós?
2022. aug. 6. 15:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#18: azt amúgy tudtad, hogy biciklin is lehet "fedélzeti" kamerád?
2022. aug. 7. 05:57
 22/28 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Magyarul ne szálljak biciklire?"

Amilyen mentalitást itt tanúsítasz, inkább azt mondanám, hogy semmilyen közösségbe ne menj, még online sem. Igazi értetlen hülyegyereknek mutatod itt magad. Nem tudom, hogy tényleg az vagy-e, itt egyértelműen azt játszod.

"a sok köcsög autós persze bevédi egymást,2

Nem az autóst védjük, te idióta... Ki mondta azt, hogy jól teszi, hogy ott áll? Mert szerintem itt mindenki azt mondja, hogy a szabálytalanságért igenis büntessék meg. Azt mondjuk, hogy egy hülye ne csináljon mégegyet (és itt az elsőnél nem rád gondoltam). Ha még ezt sem vagy képes felfogni, akkor az előző pontot módosítanám arra, hogy nem csak játszod.

2022. aug. 7. 08:59
 23/28 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Dehogynem azt véditek. Engem kértél számon, hogy miért megyek arra, ha tudom, hogy ott a sok köcsög autós."

Látom, hogy még mindig nem érted. Az értelmes ember elkerüli a balesetveszélyes szituációkat. Valamint nem várja ugyanazon bemenetektől a különböző kimeneteleket. Sajnálom, hogy te nem tartozol ebbe a csoportba.

"Ha nem jelentgetnétek folyamatosan a válaszaimat nem kellene egy órát várnom, hogy új kérdést írhassak ki."

Én speciel nem jelentettem egyet sem. Én mindenkit meghagyok olyan hülyének, amilyen. Élvezem, ahogy látom, hogy az emberek saját magukból csinálnak komplett idiótát. És most elmegyek bicózni egyet :)

(Szégyent hozol a bringás társadalomra. Is.)

2022. aug. 7. 12:36
 24/28 anonim ***** válasza:
Ez megint olyan, hogy aki nem jelentett egyet sem, az most ezt nagy szájjal leírja, aki meg jelentett az kussban marad. És mit fog tapasztalni a gyanútlan olvasó? Hogy senki sem jelenti a kérdéseimet, csak vagdalkozok.
2022. aug. 7. 12:40
 25/28 anonim ***** válasza:
27# mi a kérdés?
2022. aug. 7. 13:22
 26/28 anonim ***** válasza:
akkor most másik regről jelented fel a saját kérdésed?
2022. aug. 7. 13:24
 27/28 Alex Fly ***** válasza:
Vegyél egy triálbringát és azzal nem okoz probl~mát simán áthajtani a kerékpársávon tárolt tragacsokon...
2022. aug. 9. 12:01
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

"Kit büntetnek ... ebben az esetben?"

Szegeden a téren az utcai szőkőkútban egy bicajos elgázolt egy kislányt,

aztán se szó lelépet.

a kislányt kórházba kellett vinni.

[link]

2022. aug. 9. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!