Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kijön az autómentő ennyi munkàra?

Kijön az autómentő ennyi munkàra?

Figyelt kérdés

Az a történet, hogy több héttel ezelőtt lerobbantam az autópályàn, autómentővel kellett elvitetni az autót a szerelőmhöz, de az a nagy bökkenő, hogy a szerelőm másfél hónap alatt semmit nem csinált. Mindig ràfogja valamire, hogy miért nem csinált a héten semmit, ígérget össze-vissza, és pénzben is súlyosan át akar engem verni. Másik szervizben megkérdeztem ez a munka mennyibe kerülne és kevesebb, mint fele annyit mondtak, mint amennyit ő mondott, ráadásul ott a jövő hét folyamán már kezdenék az autóm javítàsàt, ez meg azt mondta, hogy hát lehet félév is mire kész lesz. Az autó egy ezer éves Swift, minden második embernek ilyen van, úgyhogy az, hogy nincs hozzá alkatrész, meg egyéb baromságok azt egyszerűen nem hiszem el.

Senkinek nincs vonóhorga a környezetemben, akinek van se segítene. De az autót meg valahogy el kéne hozni, mert olyan baja van, hogy be sem indul, szóval marad a vontatás. Kb három kilométerrel kéne arrébb vinni az autót városon belül. Kijön ennyi munkára egy trailer?

2022. júl. 31. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Bakker, ez nem olyan mint a mentő, hogy csak indokolt esetben megy ki.

Persze hogy vállalják. Ha a szomszéd utcába kell vinni, akkor oda viszik. Neked csak ki kell fizetned.

2022. júl. 31. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ugye megvan, hogy nem csak vonóhorgos autóval tudsz vontatni?
2022. júl. 31. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A vonószem az minden autónàl, hátul is vonószem.

Bármelyikkel lehet vontatni.

2022. júl. 31. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

megkéred a szomszédot akinek van autója hogy húzzon el a szerelöig

Szerintem egy taxis is elválaja.

Ezért nem érdemes autószállítót hivmi 20-30 ezer forintért.

Ha az én szomszédom lennél és tuti segítenék elhuzni a szervizig az autódat, lassan óvatosan kell és akkor nem lehet baj

2022. júl. 31. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

rothadónarancs.

Vannak még rendes emberek e világon. 👍

2022. júl. 31. 20:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy az autó nem ott van, ahol én lakom. Tőlem 50 kilométerre van. Ott ahol a szerelőm van nem fog segíteni senki, itt meg a faluban senki nem fog ezért bejönni velem a városba.

Kérek egy árajánlatot autómentésre, és ha sok, akkor kiírom a városi csoportba, hogy 5000 forintért nem-e segítene valaki.

A lényeg az, hogy el kell hoznom ettől a rohadéktól az autómat valahogy, mert nagyon elegem van belőle.

Köszönöm a válaszokat!

2022. júl. 31. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Kijön ennyi munkára egy trailer?"

Nyilván kijön, de biztos hogy nem 3 km díját fogja felszámolni. Akit én ismerek, az úgy dolgozik hogy 6000 forint az alapdíj, ezt akkor is felszámolja ha csak 200 méterrel kell arrébb vinni az autót.

2022. aug. 1. 00:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Alpdíj mindig van, és tömeg szerinti kilóméter díj is. És a teleptől az autóig neglévő távolságot is szokták számolni.
2022. aug. 1. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!