Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen mértékű...

Szerintetek milyen mértékű áremelkedésre kell számítani?

Figyelt kérdés
Most kezdenék el vezetni, ám a mai bejelentés után kétlem, hogy ki tudnám fizetni az alap 30 órát 🤣 tavaly 7500ft volt óránként a tanuló vezetés, szerintetek nagyon meg fog drágulni? Ugyanis cégeknek már piaci áras lesz az üzemanyag. Köszönöm, ha válaszoltok!

2022. júl. 30. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem egy jó 400-500ezer közötti árra kell számítani
2022. júl. 30. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted az oktató autók céges üzemeltetésben vannak?
2022. júl. 30. 17:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezért is tettem fel itt a kérdést, mert nem tudok most az irodába telefonálni, mivel hétvége van.
2022. júl. 30. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Én idén kezdtem el, két hónapja még 7800 volt a kinézett suliban, ennyi van a szerződésemben, most 9000 ugyanott egy óra. Gyanítom, a mai után fog még feljebb menni
2022. júl. 30. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Amiket úgy általánosan hallani lehet. Mivel KATA-ból át kell menni más, esetleg áfás adózási formába, ezért a többség rá fogja tenni élből a 27% áfát, ha áfás adózó lesz, ha nem. Az üzemanyagárat meg nyugodtan arányosíthatod. 480 Ft-ról felmegy 7-800 Ft-ra, ami közel 50% emelkedés. Nyilván nem ez az egész ráfordítás, de kb. ez is ugyanúgy beépül majd
2022. júl. 30. 19:19
 6/6 A kérdező kommentje:

A KATA már ki is ment a fejemből, köszönöm az emlékeztetőt! Tehát nemcsak az üzemanyag

4-es, ez nagyon durva😱

2022. júl. 30. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!