Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Gyors jogsi kinek való?

Gyors jogsi kinek való?

Figyelt kérdés
Aki a gyors jogsit csinálja az vezetett már előtte? Vagy hirtelen munka miatt kellett? Aki nem vezetett még soha neki sikerülhet a gyors jogsi?
2022. júl. 29. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Tessék?
2022. júl. 29. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem is tudtam hogy van gyors és lassú jogsi. Az enyém egyhelyben ül a pénztárcában. Hol lehet rá szerezni kerekeket és motort?
2022. júl. 29. 21:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Azt írták az autós iskola honlapján, hogy van gyors jogsi ami 3.5 hét alatt meg lesz. Kötelező a heti többszöri vezetés. Erre gondoltam.
2022. júl. 29. 21:50
 4/10 anonim válasza:
100%

Gyorsított tanfolyamra gondol a kérdező.

Az igazából olyanoknak való, akiknek már van jogsijuk. Pl.: Neked van egy B kategóriás jogsid, de szeretnél letenni egy C kategóriást is, akkor neked nem kell az alapoktól kezdeni az egészet, így gyorsított tanfolyamon is meg tudod tanulni.

2022. júl. 29. 21:51
 5/10 A kérdező kommentje:

Itt van számodra a “Gyors Jogsi” csomagunk, melyben garantáljuk, hogy a normál 3-4 hónap helyett 3,5 hét alatt levezeted a kötelező vezetési órákat.

Pontosabban erre gondoltam. Ezt a honlapról másoltam be.

2022. júl. 29. 21:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Ááhhhh értem. Szóval ha semmilyen alap nincs akkor nem érdemes ezt elkezdeni. Köszönöm
2022. júl. 29. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ennek a gyors jogsinak alap feltétele egy kellően vastag pénztárca, és apuci befizeti pici fiát nyáriszünetben jogsira. Egyébként én ebben nem látok semmi különöset, mivel mikor én vizsgáztam 1993-ban, akkor is meg lehetett csinálni a vezetést 1 hónap alatt, úgy hogy szinte minden nap vezettünk. Igaz nálunk kicsit komplikáltabb volt, mert egyszerre csináltuk a B-t és a C-t, honvédségi beiskolázással. De a kreszvizsga után, másnap már vezettünk vegyesen személyt és tehert, utóbbiból úgy emlékszem több óra volt, de így is 2-2,5 hónapra rá vizsgáztunk Ez a 3-4 hónap is csak azért van, mert egyszerre túl sok tanulót oktatnak, akik persze dolgoznak is, így ők se mindig érnek rá.
2022. júl. 29. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Pld nekem az A kategoriat letettem először a B kategoriat meg gyorsitottan.
2022. júl. 29. 23:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

En nem gyorsitottan 6 het alatt vegeztem magaval a vezetessel.

Ha elobb kerunk idopontot akkor lehetett volna gyorsabban is.

Elso 3 heten 3x2 orat vezettem ez 18 ora volt,ezutan kert az oktato idopontot vizsgara.3 hetre ra kaptam,igy a kovetkezo 2 heten csak 1x-1x 2 orat vezettem,majd a vizsga heten 3x2 plusz a vizsga elott kozvetlen 1 orat es a 30.oram volt a vizsga.

Nem mondanam,hogy tul nagy eloeletem volt,10 evvel ezelott vezetgettem parszor,de termeszetesen nem varosban.

Fiatal sem vagyok,32 evesen csinaltam tavaly a jogsit.

Ez jobban toled fugg,mennyire hamar erzel ra.ezert nem fizetnek tobbet,inkabb keresnek olyan oktatot aki levesebb tanulot vallal,de azokkal gyakrabban tud foglalkozni.

2022. júl. 30. 00:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos információkat és válaszokat! További szép napot! :)
2022. júl. 30. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!