A Budapest keleti pályaudvar állomástól hogyan tudok eljutni tropicariumba? Tovább lent.
Figyelt kérdés
Szlovákiából származom. Villamossal oda lehet jutni a tropicariumba? Milyen villamossal? Hányas számú?
Kérlek segítsetek. Köszi
2022. júl. 26. 20:55
11/19 anonim válasza:
Egy buszjegy annyi.
A Keleti pu-tól ez a legjobb megoldás annak, aki nem ismeri a várost.
Átszállással persze temérdek lehetőség van, sőt vonattal is lehetne menni a Déli pu-tól vagy a Kelenfölditől.
12/19 A kérdező kommentje:
Bocsi nem láttam. Milyen oldalon lehet megnézni a busz menetrendet? Nem találom
2022. júl. 26. 21:16
14/19 anonim válasza:
A 133E busszal utazz a Burger King előtti buszmegállóból Nagytétény végállomás felè a Lépcsős utca megállóig. Jegyet a lila szinű automatákból vehetsz vagy az aluljáróban van egy ügyfèlszolgálat. De a Budapest Go alkalmazásban is vehetsz jegyet. Vonaljegyet kell venni, ez 350 Ft. Az utazás kb 35-40 perc hosszú.
15/19 A kérdező kommentje:
A buszban nem vehetek jegyet?
2022. júl. 26. 22:43
16/19 anonim válasza:
De, csak ott 450Ft és nem biztos, hogy ad a sofőr. Pl. elfogy.
17/19 anonim válasza:
Van még kérdésed vagy te ennyire élhatatlan vagy???
🙈🙉🙊
19/19 anonim válasza:
#17: én már tegnap majdnem megkérdeztem tőle, hogy egyáltalán hogyan jut el Budapestre, ha ennyire tájékozatlan...
Azért egy netes/google kereséssel két mp. alatt megvan minden információ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!