Van lehetőség a repülés kipróbálására?
Sziasztok,
Lehet, hogy kicsit hülye kérdés lesz, de esetleg van lehetőség bárhol kipróbálni azt, hogy milyen utasszállító géppel repülni, mint utas? Valami belföldi, rövid dologra gondolok. Mert még soha életemben nem repültem, de érdekelne a dolog, viszont kifejezetten külföldi célom nincs. Meg ha esetleg nem úgy élvezem a dolgot, akkor nem biztos, hogy külföldön akarok szobrozni valahol. Valaki tud esetleg ilyen lehetőségről itthon? Főleg Budapesten.
Nézegess fapados jegyeket a közelebbi városokba: München, Prága, esetleg Varsó.
Ezeknél simán lehetséges, hogy akár aznap visszautazz. 1-1.5 óra az út, szóval nem vészes.
Ha jó előre megveszed a jegyet és szerencséd van, akkor olcsóbban kijön, mint az ilyen 15-30 perces sétarepülések.
Én most repültem idén elsőként, Pisa volt az úti cél. 1h 20 min volt csak. Pont elég arra, hogy később már ne rettegjek tőle .
Elég olcsó jegyeket ki lehet fogni Olaszországba. Ha nem jön be a repülés , akkor vissza tudsz jönni vonattal is.( bár az jóval drágább opció )
Köszi, ránézek majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!