Amerikában létezik olyan felnőtt ember, aki nem tud autót vezetni?
Miért lenne kretén kérdés? Azt olvastam, hogy ott nevetségesen könnyű jogsit szerezni, sőt van, ahol bizonyos életkor felett (15-16 év kb.) jogsi nélkül is lehet vezetni, ha ül melletted felnőtt. És az egész élet úgy van ott kitalálva, hogy a legtöbb helyen lehetetlen autó nélkül meglenni, mert hatalmasak a távolságok, tömegközlekedés meg nem igazán van.
Arra voltam kíváncsi, hogy ilyen körülmények között előfordul-e, hogy valaki nem tanul meg vezetni.
Azt tudom, hogy a kézi váltóshoz nem nagyon értenek, mert ott az automata terjedt el, de ez most mindegy.
hahaha...a #3-asnál a pont..mint tudjuk, a sivatagi vihar című akció keretébdn vittek egy hajórakomány kétiváltós Hummert méga támadás előtt...nos hamar kiderült a recsegő, tönkretett váltókból, hogy így bukni fog antámadás, ezért két hét múlva vittek egy rakomány automata váltós Hummert..
Hurrá, győzött az amcsi hadsereg.(A kéziváltó felett)
Az USA-ban 256662010 emberből (aki már szerezhet jogosítványt) 228195802 rendelkezik jogosítvánnyal.
Ez 89%, tehát a "vezetésre jogosult életkorban lévő" lakosság 11%-ának, azaz 28 és fél millió embernek nincs jogosítványa.
Ha ebből levonod azokat, akik fogyatékosság miatt nem vezethetnek, akkor (arányaiban) tényleg nem sok ember marad. De azért biztosan van pár tízezer ilyen ember.
Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!