Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ütöttetek már el galambot...

Ütöttetek már el galambot kocsival?

Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 17:33
 1/8 A kérdező kommentje:
Olyan hülye a galamb hogy nem száll el, hanem hagyja hogy átmenjek rajta
2022. júl. 22. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Azért ha egy ember fekszik az úton állj meg, ne várd el hogy elszaladjon az élő halott.
2022. júl. 22. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, de az a galamb nem állt az úton, megpróbált felszállni. Csak nem volt elég gyors, ezért az első és a hátsó szélvédőn is koppant.
2022. júl. 22. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem mindig akkor akarnak átrepülni az úton, amikor odaérek.... Egyszer a teherautó szélvédőjének csapódott egy veréb, a menetszél otttartotta... Töröltem egyet az ablaktörlővel, de beleakadt a lába, majd a 3. törlésre végre lelökte a szélvédőről.😬

Mondjuk, ha látom hogy ott áll az úton, akkor azért próbálok úgy menni, hogy ha "hagyja hogy átmenjek rajta" akkor sem menjek át rajta...

2022. júl. 23. 08:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Sosem. Főképp mert nem vagyok egy emocionális proli.
2022. júl. 23. 08:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, sőt verebet, nyulat és macskát is
2022. júl. 23. 19:28
 7/8 anonim ***** válasza:
2x is. Ezek mindig beszorulnak a hűtőmaszkba. Az egyiknek a csőre nagyon közel volt a hűtőradiátorhoz. 1X egy galamb ütött el oldalt. Menetközben a jobb ajtónak csapódott.
2022. júl. 25. 10:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Veréb nem számít?
2022. júl. 25. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!