Ha már annyi órát vettem B kategórián hogy betelt a
karton, és az oktató feketén is ad már órákat az úgy
rendben van?
Figyelt kérdés
Szóval B kategória karton már betelt. Nyilván csinálnak másikat, de például múltkor is feketén adott órát igaz olcsóbban adta mint ha hivatalosan adná. Egy forgalmi bukás már volt, nem szeretném hogy azt gondolja a vizsgabiztos hogy nem vettem. Bár gondolom fogok még rendes áron is csak nincs meg az új karton. A másik mindig mellé beszél azt se tudja megmondani még hány órát kell vennem. Ezt direkt csinálja húzza az időt direkt? Mert jó lenne már le rakni a jogsit eléggé rá faragtam már így is meg is bántam nagyon nem volt jó döntés bele küzdeni? De olyan van hogy nem tudja be határozni még mennyit kéne vennem? Vagy csak le húzás idő húzás lenne az egész lehet a végén még jogsim se lesz? Nem sok időm van már befejezni.
Azt mondja ha mindent jól csinálok majd akkor jelent le második vizsgára. De tökéletesen úgysem fog vezetni egy kezdő. Csak ha mindennap tud vezetni mert megadják az a nyomorult okmányt. Nem?
2022. júl. 14. 15:10
2/8 anonim válasza:
vizsgabiztost pont nem érdekli, hogy hány órát vettél
nem elvárás, hogy tökéletessen vezessél, sőt! Egyszerűen csak minden szabályt betartva közlekedj. Ez nem annyira nehéz
2022. júl. 14. 15:22
3/8 anonim válasza:
Én oktatót váltanék... nekem az első oktatóm egy igazi tahó volt, aki mellett egyáltalán nem tudtam koncentrálni.
Majd kaptam egy értelmes, normális embert, aki pár óra alatt tökéletesen mindent megtanított, és átmentem elsőre.
2022. júl. 14. 15:45
4/8 A kérdező kommentje:
Hát arra már nincs idő. Igazából most már dupla vagy semmi. Vagy sikerül vagy nem. Újrakezdeni biztos nem fogom mert annyit már nem ér az egész. Szerintem amit eddig erre költöttem az se nagyon érte meg. De már mindegy ez van azt nem értem miért nem képes konkrétumot mondani. Gyanús.
2022. júl. 14. 22:39
5/8 anonim válasza:
Mire nincs idő? Van valami céldátum, ameddig mindenképpen kell a jogosítvány?
Miért kellene újrakezdeni új oktatónál?
Oktatóváltás esetén a levezetett óráid megmaradtak. Mivel voltál már vizsgázni, a 30 órád megvan, minden további nélkül megmondhatod neki, hogy jelentsen be szépen újra vizsgára, ha nem hajlandó, meg beszélni az autósiskolával, ha ők sem segítenek, váltani.
Egyszer már elengedett vizsgára, szóval olyan komoly bajok gondolom nincsenek, hogy esélytelenül indulj.
2022. júl. 16. 15:05
6/8 A kérdező kommentje:
Két év van megcsinálni a jogosítvány, az már le telik lassan mondjuk kaptam elvileg valamennyi hosszabbítást a korona miatt. Egyébként ebben a városban nincsenek jó oktatók. Konkrétan az összes autós iskola egy kupac kaki nem tulzok. Itt nincs olyan hogy le zavarod fél év alatt. Hazudnak hogy igen, de aztán kiderül hogy senkinek nem sürgős semmi. Már voltam amúgy másik oktatónál az tanítani se akart, belém akarta beszélni ne vezessek pedig meg kell nem is csináltam szinte semmit. Szóval itt ilyenek vannak ez nem Budapest sajnos. Akinél most vagyok annál nagyon sok ismerős volt azért mentem hozzá mert tényleg nincs jobb. Akire azt mondták nagyon jó az el se vállalt mert az elején sok oktatóval beszéltem egyébként. De a lényeg nem tudok váltani ha lenne jobb akkor sem mert ki futok az időből és akkor elveszik minden újra kell kezdeni de én biztos nem kezdem már újra semmi kedvem.
2022. júl. 16. 15:34
7/8 A kérdező kommentje:
Egy új oktatóra hónapokat kell várni és ki futnék az időből.
2022. júl. 16. 15:37
8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként már tudok vezetni biztonságosan. Meg tanultam már mindent. Ez én szerintem már csak lehúzás. Minél több pénzt akarnak beszedni. De a vezetés egy minimális tanítás után már csak gyakorlás kérdése. Már most is tudok biztonságosan vezetni nem vagyok veszélyes, ha meg lenne az okmány és mindennap vezetnék olyan fél egy év múlva már jó sofőr lennék. De nagyon nem akarnak elnegedni erről a tanfolyamról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!