NyelvZseni kérdése:
Van olyan aki fizetett a sikeres vizsgáért, jogsiszerzés közben? Van aki hallott ilyen, esetet? Menyibe kerül?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 21:18
1/9 anonim válasza:
Igen,nem ingyen van a vizsga,4k a rutin és kresz,11k a forgalmi!De nem számít h sikerül vagy nem,ugyanennyi,és előre kell fizetni!
2/9 anonim válasza:
Nekem megmondta előre, ha nem fizetek, bármilyen jó vagyok megbuktat.
3/9 anonim válasza:
én 30at fizettem a forgalomért, a többin átmentem kenőpénz nélkül
4/9 anonim válasza:
Ismerőshöz a másik diák ment oda, hogy : Te fizettél? Én igen 30-at. Szerintetek ki bukott meg kettejük közül? Na? Na?
Igen, eltaláltátok. Ismerősöm...
5/9 anonim válasza:
Én nem fizettem senkinek ,de szerencsémre elsőre mindenből át mentem .Ennek ellenére tudom nem ez a gyakori .
6/9 anonim válasza:
mindenből elsőre,alap óraszámmal.értsétek már meg a vizsgabiztos nem lefizethető maximum az oktató teszi el és ha megbuksz akkor valamilyen indokkal visszaadja pl:nagyon súlyos hibát csináltál ezt nem nézheti el vagy hasonló.Ha nem húz elég vonalat (nem adsz rá okot)nem buksz meg!!!!
7/9 anonim válasza:
Miért ne lehetne lefizethető a vizsgabiztos?, nem az oktató dönti el, hogy átmentél e, vagy sem.
8/9 anonim válasza:
látom nem érted,az oktató akkor teszi el a pénzt ha a vb már átengedett és azt mondja ez a pénz miatt volt.ha buksz jön a szöveg...a vb-nek egyszerűen nem éri meg otthagyni pár ezer ft-ért a zsíros kis állását.szerinted miért kell az oktatónak adni MINDIG a pénzt?próbálj a vb nek fizetni egyből repülsz egy feljelentéssel.
9/9 Beatrix17 válasza:
Mármint,kenőpénzre gondolsz?Rutin:10e,forgalom:20e.2fajta vizsgabiztos van!Bármilyen jó vagy,de ha nem fizettél,megránt,és ha kicsit gyengébb vagy,és fizetsz,azért ránt meg!Öcsém nem volt hajlandó 20e t kivágni az ablakon.2szer húzta meg a paraszt!Harmadszorra fizetett,át is engedte!Vizsga elött szól az oktatód,hogy melyik"tipusú"biztost fogtad ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!