Hol lehet olyan vizsgaidőpontot kérni, ahol a regisztráció által lehet még használni a kocsit max 30 napig? Voltam 2 vizsgahelyen és egyiknél sem jó.
Nem tudom, mi az az "egyiknél sem jó".
Ha június 30-ig kérsz időpontot - mindegy, mikorra adják, adhatják szeptemberre is -, akkor a kapott igazolással a vizsga napjáig, de a vizsgára jelentkezéstől legfeljebb 30 napig részt vehetsz a forgalomban.
Akkor menj máshova ahol betudják vinni. Google-t felütöd és megnéze hol vannak vizsga helyek hozzád legközelebb és szépen felhívod őket, ahol ezt megtudják tenni akkor oda kérsz időpontot, kikéred az igazolást és be van végezve.
De nem értem miért kellett az utolsó utáni pillanatig elhúzni? Már hónapok óta mondogatják hogy júni 30 a határidő, télen simán megcsináltathattad volna vagy legalább jóval előre kértél volna időpontot és most nem fájna a fejed.
4
mert akartam venni másikat ezt meg eladni, de nem találtam jót (jó árban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!