Kelenföldi parkolás ?
Sziasztok!
Holnap mennék Budapestre hivatalos ügyben és úgy gondoltam, hogy a belvárosba nem akarok bemenni kocsival inkább metróval mennék be. Mivel M7 felől megyek így az a Kelenföldi P+R dolog az szimpatikus. Csak annyi , hogy olyan 9-10 között érek oda. Mekkora esélyem van ott parkolni olyankor ott ?
8 után már az előrejelzőkön is 0 hely van kiírva....
Nagyon hamar betelik reggel.
A pályaudvar kelenföldi oldalán a kis utcákban esetleg tudsz találni üres helyet (nem fizetős övezet). Én a 49-es villamos végállomásánál szoktam letenni az autót a Vasút utcában.
az Etele plázaba lejobb. De a Vahot utca városközpont felőli része, a Bikásparki meg álló mellett is jó. De ha az Etele útontúlmész a Tétényin, a jobb oldalon akad árnyas parkoló.
A gúgli földgömbön megnézheted
9-10 körül már nen fogsz ott helyet találni. Az M7 felől max negyed8-kor megtelik a P+R.
Az Etele plázában tuti van hely, 9-10 körül már a lakótelepek is teljesen tele vannak P+R autókkal a metró mindkét oldalán, de ha kitartó vagy találsz azért helyet, lehet hogy 500-1000m-t gyalogolni kell
Köszi szépen a segítséget
Maradt az Etele pláza de ott volt hely.
Amúgy csak hétköznap van ilyen teltház arra vagy hétvégén is tele van a P+R?
Hétvégén sokkal jobb a helyzet.
És van a másik oldalon is két P+R, a Gyergyótölgyes utcából van a bejárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!