Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek is tényleg rondák...

Szerintetek is tényleg rondák ezek a mai karosszéria dizájnok?

Figyelt kérdés

Szép estét kívánok a kedves olvasóknak, ill válaszolóknak!

Nekem valahogy olyan érzésem van, ha megnézek egy mai "modern" autót, hogy a tervezőknek abszolút semmi ötletjük nincs.. Tolják ezt a SUV vonalat, éjjel-nappal..

Hát hatchback vonalon, meg katasztrófa.. Ott nekem az rémlik, hogy mindenki a VW Golf V-VI dizájnt másolja a mai napig, nincs semmi új ötlet.. J Astra->Hyundai i30->Kia ceed->Mercedes Benz A180 2013-> Ford Fiesta 2013-..

- Nektek erről mi a véleményetek?

Esetleg van kedvenc kinézetű hatchback autótok?

2022. jún. 12. 23:58
 1/6 Beviz Elek ***** válasza:
19%

Szerintem nem rondák.

i30N, Ceed, 3 ajtós Fiesta, új Corolla nekem tetszenek, a 3 ajtós Astra J-től meg egyenesen magamhoz nyúlok pedig sosem vennék Opelt.

2022. jún. 13. 07:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem utoljára a kilencvenes években volt autó kinézete az autóknak.
2022. jún. 13. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hányinger.
2022. jún. 13. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég pocsék a legtöbb.
2022. jún. 14. 06:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljes mértékben egyetértek kérdező. A mostani dizájnú autók már rendes tuning alapnak se jók, nem hogy csak gyári kinézettel végigmérve (és itt még csak az optikai tulajdonságokról beszélünk). A gépérzet is halott már, mostani kocsikra már nem igazán lehet azt mondani hogy lelkük van konkrétan.

+ Valóban a 80-as, 90-es évek, meg még talán a kétezres évek eleje volt az igazi fénykora ilyen téren az autógyártásnak. Valahogy mindegyiknél volt valami részlet, vagy komplett nagyságrendű különbség a kocsik megjelenésében.

Valahogy a mostaniakba semmi sportosság nincs, hiányzik az a morcos, 'villantós" és szögletes/szögletesebb formai világ belőlük, na meg persze a változatosságok tengere.

Pl a jó kis bukólámpás japánok, hátsókerekes németek, gyönyörű kasznik és minden más...

2022. jún. 14. 22:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
5ös! Még a hangom is elcsuklott😢😢
2022. jún. 14. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!