Szerintetek is tényleg rondák ezek a mai karosszéria dizájnok?
Szép estét kívánok a kedves olvasóknak, ill válaszolóknak!
Nekem valahogy olyan érzésem van, ha megnézek egy mai "modern" autót, hogy a tervezőknek abszolút semmi ötletjük nincs.. Tolják ezt a SUV vonalat, éjjel-nappal..
Hát hatchback vonalon, meg katasztrófa.. Ott nekem az rémlik, hogy mindenki a VW Golf V-VI dizájnt másolja a mai napig, nincs semmi új ötlet.. J Astra->Hyundai i30->Kia ceed->Mercedes Benz A180 2013-> Ford Fiesta 2013-..
- Nektek erről mi a véleményetek?
Esetleg van kedvenc kinézetű hatchback autótok?
Szerintem nem rondák.
i30N, Ceed, 3 ajtós Fiesta, új Corolla nekem tetszenek, a 3 ajtós Astra J-től meg egyenesen magamhoz nyúlok pedig sosem vennék Opelt.
Teljes mértékben egyetértek kérdező. A mostani dizájnú autók már rendes tuning alapnak se jók, nem hogy csak gyári kinézettel végigmérve (és itt még csak az optikai tulajdonságokról beszélünk). A gépérzet is halott már, mostani kocsikra már nem igazán lehet azt mondani hogy lelkük van konkrétan.
+ Valóban a 80-as, 90-es évek, meg még talán a kétezres évek eleje volt az igazi fénykora ilyen téren az autógyártásnak. Valahogy mindegyiknél volt valami részlet, vagy komplett nagyságrendű különbség a kocsik megjelenésében.
Valahogy a mostaniakba semmi sportosság nincs, hiányzik az a morcos, 'villantós" és szögletes/szögletesebb formai világ belőlük, na meg persze a változatosságok tengere.
Pl a jó kis bukólámpás japánok, hátsókerekes németek, gyönyörű kasznik és minden más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!