Hogy hívják azt a töltőcsövet, aminek az egyik végét az üzemanyagos hordóba (25 literes) teszed és azzal lehet "átszívatni" az üzemanyagot az autóba?
Figyelt kérdés
Helo!
Arra lennék kíváncsi, mi annak a csőnek a neve, aminek a végén van egy kis alumínium vég egy golyóval, amit ha fel-le rángatsz a folyadékban (üzemanyagban), el tudod indítani az üzemanyag folyását a slagban/műanyag csőben.
Elvileg benzinkúton vagy mezőgazdasági boltban is kapni, csak ne nézzenek már hülyének ha bemegyek megkérdezni, hadd tudjak valami pontosabbat mondani :)
2022. jún. 9. 15:29
3/7 anonim válasza:
Golyós átfejtő, golyószelepes üzemanyag szívócső, golyós (benzin)szívócső, golyós lopócső, stb; és hozzá a méret: 1/2”, 3/4” stb.
4/7 anonim válasza:
Én benzincsövet kérnék. Technikailag csak annyi fontos hogy ne oldja fel az üzemanyag (szóval ne pl polisztirol tölcsért adjanak). Ha többféle van úgyis visszakérdeznak melyik vagy milyen célra.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki ek
2022. jún. 9. 17:17
7/7 anonim válasza:
Én tescoban is szoktam látni, ha van a közelben érdemes megnézni, esetleg Obi stb., szerintem a benzinkutakon drágább lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!