Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Bekeményít a BKV ? Már fel...

Bekeményít a BKV ? Már fel sem lehet szállni addig a járművekre, amíg nem mutatod fel a bérletet. Nem kedves emberek kérik a bérleted !Ha a bevándorlók útlevéllel ingyen utazhatnak de itt dolgoznak, nekik miért nem kell venni bérletet?

Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 09:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Ez nem igaz. Ha hajlektalan vagy ha hulladek vagy, vagy ha cigany vagy nem kell sem berlet sem jegy, ingyen lehet utazni. Ha meg meg szaros nadragban le is ulsz akkor meg meg is dicsernek.
2022. jún. 4. 10:24
 2/12 anonim válasza:
37%
Teljesen egyetértek a hozzá szólóval...
2022. jún. 4. 10:24
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Próbáld ki úgy, hogy van nálad érvényes bérlet. Egészen más bánásmódban fogsz részesülni.
2022. jún. 4. 10:34
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Velem megtörtént, hogy azon gÄcizett az ellenőr, hogy nem a diákigazolvány azonosító számot, hanem az oktatási azonosítómat írtam rá véletlen a bérletre. Közben a 4-es ülésen a horda cibbony alfahímje odakiabált a másik ellenőrnek: "IDENEGYERE!" *nagy röhögés* Az meg nem ment. A fetrengő, koszos, bűzlő, üszkös csövest meg ki is kerülik. :) Az nem baj, neki nem kell bérlet. Az én azonosítószámom....hát én nem vagyok jogosult az utazásra!

Kedves BKV: rohadj kersztbe!

2022. jún. 4. 10:35
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Én ráadásul úgy tudom, oktatási azonosító is érvényesíti. Egyedi szám, ami kérdés nélkül beazonosít téged. Én szerintem mindig is azt használtam.
2022. jún. 4. 10:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Van ahol hatékonyan működik, a 74-es troli például 5 percet késett, mert 3 bliccelőt kapott el a sofőr, akik végül emelt áron jegyet vettek tőle... A Lehel téren, ahol van automata amiből normál áron is kaptak volna. A 83-ason nem működik, mert ott a 9-es busz ami nem EAF-os, így a delikvensek azt várják meg inkább és az tele van, a trolin meg utaztunk öten - arrafelé ilyen jó a becsületes-bliccelő arány.
2022. jún. 4. 11:17
 7/12 anonim válasza:
96%

Egyszer láttam ilyet élőben.

Estefelé tele a villamos,egy ogre állt a csajával középen, meg pár haverja,de azok is állatkerti gorilla kinézetűek voltak.Gondolom edzésről jöttek, mert eres,brutál felpumpált izmozatú volt mindegyik,sportáska mindenkinél.

Jött az ellenőr.Halad sorjában,kicsit ilyen lekezelő stílusa volt.Én előrébb ültem,flegmán elkérte a bérletem,megy tovább.majd kiszúrta az OGRÉT,mondjuk nem volt nehéz, a 2xl poló úgy nézett ki rajta mintha gyerekruhát húzott volna fel.

már óvatosabban közelített,én mondom arrébb megyek,meghallgatom mi lesz ebből.

Odaért az ogréhez,szinte még hallottam is ahogy nyelt egyet,majd rákezd...Jónapot uram, szabadna a bérletét,vagy jegyét...semmi.Újra uram megtudná mutatni a bérletét vagy jegyét.na itt az ogre ránézett,jegykezelő annyira megijedt hogy a földet nézte rá se mert nézni.

Erre valami olyan rekedt mély hangon elkezdi a csávó,mintha vödörbe beszélt volna,hogy idefigyejjé kiscsavesz!Ők velem vannak, menjél tovább oszt dógózzá.

köpni nyelni nem tudott a jegykezelő,megvárta a következő megállót majd leszállt, és gyorsan el is sétált.

na így végzik ezek a dolgukat.

2022. jún. 4. 11:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Csak a 2022-es felmérés szerinti kisebbséget basztatják !
2022. jún. 4. 11:32
 9/12 anonim ***** válasza:
94%

Feldobtad a napot, köszönöm! :D "Meghallgatom mi lesz ebből" - ezek szerint nem csak én szoktam "mozizni" a tömegközin ;)

2022. jún. 4. 11:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Már nagyon régen van elsőajtós felszállás....

Akik meg berzenkednek: menjetek tiltakozni, hogy a boltból se lehet csak úgy kihozni a cuccot a pénztár megkerülésévl...

2022. jún. 4. 12:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!