Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A dél-alföldiek Baja-Szekszárd...

A dél-alföldiek Baja-Szekszárd felé mennek a Balatonra, vagy ugyanúgy felmennek az autópályára Bp. felé (M5-M7) ?

Figyelt kérdés

Mindig elgondolkodtam rajta, hogy a Szegedieknek, Szeged környékieknek milyen könnyű lehet lejutni a Balatonra, mert csak végigmennek az 55-ös úton Bajáig, aztán 56-os Szekszárd, majd 65-ös Tamási-Siófok. Ezáltal nem kell az M7-esen dugózniuk, hanem csak főútvonalakon mennek.

De vajon tényleg így van-e ahogy leírtam? Igaz, hogy lent az ország alján kényelmesebb lejutni? Vagy téves a meglátásom?

Csongrád-Csanád megyeiek, ti hogyan jártok a Balatonra?

2022. jún. 3. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb Szekszárd felé. Autópályán sem ér oda hamarabb.
2022. jún. 3. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván jobb, mint az M7-eset piknikezni, de azért magam is volt, hogy szinte a Kapos völgyétől a partig “vonatoztam” szépen libasorban. És olyankor egy főúton még inkább észnél kell lenni, mert bizony mindig akad bőven olyan, aki sorelőzéssel próbálkozik.

Ezzel együtt az alföldi szakasz valóban elég nyugis, bár a teherforgalom erős tud lenni.

2022. jún. 3. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi Bajarol mindig ugy mentunk hogy atmentunk Szekszardra az M9-esen, aztan Tamasin keresztul Siofok.

Nem mondanam gyorsnak mert sok kis falun at kell menni de legalabb folyamatos a haladas. Igy is 2 ora az ut, Budapestrol meg kicsivel tobb mint 1 ora autopalyan.

2022. jún. 4. 02:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szegedről.

Szeged-Kecskemét M5, majd Kecskemét-Dunaföldvár, aztán Siófoknál M7 és az öszödi lehajtön jövök le az M7ről.

2022. jún. 4. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!