Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért vannak megint sorok a...

Miért vannak megint sorok a benzinkutaknál?

Figyelt kérdés
Olajembargó nincs, a külföldiek letankoltak csütörtökön, most meg megint sorok vannak az összes kútnál mint március 15 hétvége előtt. Valamiről lemaradtam?
2022. máj. 31. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én nem láttam sehol sort, sőt, csak 1-2 autó volt minden kúton
2022. máj. 31. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem csak az zavar, hogy a 0-24-es önkiszolgáló kutakat zárva találtam hajnalban
2022. máj. 31. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sem láttam sehol az átlagosnál nagyobb sorokat, pedig nem egy kis településen lakom.
2022. máj. 31. 15:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ma délelött tankoltam és majdnem egyedül voltam a kúton. Pedig forgalmas kútra járok, és közel az országhatár amikor kitalálták hogy csak magyar rendszámú autók tankolhatnak hatósági áras benzint akkor tömve volt a hely hatalmas kocsi sor és sorolhatnám. Ma meg ali volt bent valaki, minden féle üzemanyagot tudtak adni, nem voltak kifogyva semmiből.
2022. máj. 31. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!