Hány évesen és hányadik próbálkozásra lett meg nektek a jogsi?
Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 08:05
21/25 anonim válasza:
32 evesen minden elsore sikerult.vezetesbol csak a kotelezot vezettem,30.oran vizsgaztam.
22/25 anonim válasza:
17 évesen elsőnek meglett mind.
23/25 anonim válasza:
18 évesen. Kreszból elsőnek buktam mert az "útpadka fogalma" egy 4 pontos kérdés volt, a válaszlehetőségek között pedig egy-egy szó volt a különbség. :) Forgalmi elsőre sikerült, elsősegélyből nem vizsgáztam.
24/25 anonim válasza:
17 és elsőre ment minden, 31 órát vezettem. (Szekszárdon)
25/25 anonim válasza:
Nekem 24 évesen lett meg, elsőre minden. Viszont nem siettem el a forgalmi vizsgát: 100 óra (50 alkalom) után mentem el (Budapest). Ennyi idő alatt megtanultam mindent normálisan. Hajrá mindenkinek, aki készül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!