Az baj, ha télen csak ennyire takarítom le és így kocsikázok?
Sokszor van, hogy sokkal t{bb hó van rajta, leolvadni nem szokott és útközben sem esik le.🤷♂️
Mielőtt megkapnám, ez csak hó, a jeget mindig leszedtem.
#21 Attól, mert van valamire jogosítványod, attól még nem leszel hivatásos sofőr. C jogsid van? Gratulálok. És fuvarozol is, vagy csak dísz?
Mert tudod nagyapámnak is megvolt minden létező kategória, sőt, még az ADR-ből is mind megvolt neki egy kivétellel, ráadásul hivatásos sofőr is volt, dolgozott buszsofőrként, illetve a TSZ-nél hűtőzött. Viszont a kategóriák egy részét sohasem használta, szóval azokban a kategóriákban aligha lehetne hivatásosnak nevezni. Te sem vagy hivatásos sofőr, csak azért, mert megvan a jogosítványod.
Nem akartam írni erre a hülyeségedre, de csak írok.
Ha te azt kis havat nem tudod letakaritani vagy lusta vagy akkor ne menj el hivatásos sofőrnek.
Ott ha ráesik a hó és ráfagy a tetejére, azt is lekell takaritani.
AZ pedig nagyon szar meló és kényelmetlen felmászni a tetejére .
Nekem volt olyan hogy kb 10-15 kilós jégtömbök voltak a tetején és azt mind lekellett lökdösni.
Mert menetközben , főleg kanyarban piszkosul megyen lefelé.
#28 igazából szándékosan nem takarítom le, mert félek hogy összekarcolom a fényezést. Az előző autómról mindig szorgalmasan letakarítottam, szépen tele is lett kis hajszálkarcokkal a fényezése. Látszik rajta hogy a seprű miatt. Szóval nem a lustaság miatt nem takarítom le ha nem muszáj.
A kérdés lényege meg csak annyi lett volna, hogy emiatt szólhat-e vagy netalántán büntethet-e a rendőr. Nagyon kipécéztek maguknak a környéken a rendőrök pár éve, még nem tudják hogy másik autóm van szerintem és csak emiatt nem állítanak meg lépten-nyomon.
Egyébként nem ide tartozik, de el sem tudom képzelni, hogy a teherautónak hogy tudják letakrítani a tetejét. Hogy jutsz fel oda? Nekitámasztod a létrát oszt felmész leseperni? Komolyan kérdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!