Aranyköpések ügyfelektől, avagy mitől mászik falra egy autószerelő?
Szóval mik azok a mondatok, amiket ha kimond az ügyfél az autószerelőnek, az rögtön kiakad?
"Pl.: Ladán ezt én is megtudtam csinálni"
Nagybátyám autószerelő, neki már volt dolga igazi nyomorékokkal.
A fószer bejött, hogy le kéne cserélni a küszöböt mert elrohadt....Amikor le lett vágva kiderült, hogy az ürge 2éve kifújta pur habbal, amikor kezdett rozsdásodni hátha ez majd segít.
A másik: Be jött egy srác, hogy kéne neki valami spéci olaj ,mert eszi a kocsi az olajat, megkérdeztük, hogy mennyi fogy, a válasz: 8 dl/10000km, mondtuk hogy az nem olyan vészes, kérdeztük mikor volt olajcsere, arra ez a válasz jött:
Nem szoktam cseréltetni, ahogy eszi, úgy úgyis átjárja a rendszert :D:D
Csak szolidan bejött egy Nő, hogy csöpög az olaj, csináljuk már meg délutánra neki, nincs nagy baja. Kiderült, hogy leütötte, de úgy, hogy a váltóház alja leszakadt.
A szuperokos férfj erősködött, hogy Ő majd vesz spéci olajat az asszony kocsijába. Miközben ment az olajért, szarrátörte a másik kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!