Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol érdemes parkolóhelyet...

Hol érdemes parkolóhelyet keresni?

Figyelt kérdés

A Király utca és a Károly krt találkozásához kell mennem.

Ennek a pontnak a közelében hol keressek parkolóhelyet kb 7 méter hosszú járgánnyal?

Nem baj ha kicsit messzebb állok meg és sétálni kell, csak meg tudjak állni valahol.

Mert múltkor 20 percet autózta mire találtam egy helyet

2022. márc. 29. 18:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10: akkor érdemes lenne esetleg olyan felszíni parkolót nézni, ami ún. foghíjtelken van. A körúton kívül szoktam még látni ilyeneket...
2022. márc. 29. 19:50
 12/16 A kérdező kommentje:

Inkább kisteherautónak számít a tömegét tekintve.

Viszon hosszú, magas és kicsivel szélesebb mint egy normál személyautó.

2022. márc. 29. 19:51
 13/16 A kérdező kommentje:

A legjobbak a 45 fokos szögben festett helyek (sréhen parkoló vagy nem tudom mi a neve) de csak úgy férek be ha 2 ilyen van egymás mellett.

És kb 60-70 fokos szögben állok be, így nem lógok ki.

2022. márc. 29. 19:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Amennyiben csak magadat kell odaszállítani, akkor tényleg nem értem, minek szopatnád magadat a belvárosi parkolókereséssel. Van autóm, de eszembe nem jutna az említett környékre parkolási szándékkal beautózni. Tedd le szépen egy aránylag lazábban parkolt utcában metróközelben.
2022. márc. 29. 20:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Tedd le valahol kijebb és tömegközlekedj vagy bubizz. Azon a környéken még személyautóval is nehéz helyet találni.
2022. márc. 29. 21:25
 16/16 anonim ***** válasza:

"Ja és a "közelében"-t úgy értettem hogy ahol parkolok az ne legyen messze a céltól, mert gyalogolni kell."

Leparkosz BP szélén, aztán BKK útvonsltervezés. Nwm fogsz kilométert gyalogolni, és megsprórolod magadnak a a BP-i vezetés örömeit, mert eszerint nem sokat jártál arrefelé.

2022. márc. 29. 23:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!