Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet e egyszerre ket jogositv...

Lehet e egyszerre ket jogositvanyom? (Magyar/usa) Ha nem akkor, hogy vezethetek abban az orszagban ahol eppen vagyok?

Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét országban vezethetsz a másik jogosítványával.

USA-ban többször kölcsönöztem autót, ahol kérték a jogsit, ill. igazoltattak is egyszer, semmi probléma nem volt a magyar jogsival. Sőt azzal mentem át Kanadába -a határon engem kivétesen kikaptak a sorból, s kérték a papírokat.

2022. márc. 18. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Vezethetsz, de ajánlott itthon nemzetközi jogsit is kikérni. Vannak kevésbé okos rendőrök arrafele, akik nem tudják, hogy milyen jogsival lehet vezetni náluk. Volt már arra is példa, hogy kanadai (!!!) jogsira mondták, hogy hát azzal ott nem lehet vezetni. Ami persze nem igaz. Ebből arra gondolok, hogy Magyarországról még sokan azt se tudják, hogy egy ország, azaz belefuthatsz ilyen problémába. Hiába neked van igazad, szar dolog, ha emiatt kell trélerezni meg rendőrségre járni tisztázni.
2022. márc. 18. 14:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy 15-20 országban vezettem magyar jogsival. Soha nem volt semmi problémám. Pedig volt -nem önhibás- balesetem is, ahová kiszállt a helyi rendőrség. -Az én kocsimban nem esett nagy kár, kérték a papírokat, felvették a jegyzőkönyvet, oszt (a soha) viszont látásra.
2022. márc. 18. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:

mielőtt külföldre mentem volna dolgozni, kértem nemzetközi jogsit is..aztán ahol dolgoztam, ott csináltattam helyit is.

Soha nem volt sehol gond a papírokkal. (csak érvényesek legyenek)

Kérdésedre válaszolva: lehet két jogsid is.

2022. márc. 18. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
#2 a magyar jogsin rajta a zunijós zászló is, azt azért a legs*gghülyébb amerikai is felismeri
2022. márc. 18. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt gondolnád, hogy igen :D

2022. márc. 18. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!