Más is járt úgy, hogy 479 ft helyett 679 ft-ért
(hatósági áron) számolták a gázolajat?
Figyelt kérdés
Fizetéskor rányomtak a kasszánál, hogy ne 679 ért kapjam a gázolajat, de valami miatt még is annyi lett nem 479.
Majd jegyzőkönyvet vettek fel.
De semmit sem tudtak mondani, hogy mi lehetett az oka.
2022. márc. 13. 16:15
1/8 anonim válasza:
Én még nem. De ha nem prémiumot tankoltál, magyar állampolgár vagy és a kútoszlopon 479,9-es ár volt feltüntetve, én addig nem fizettem volna, amíg ki nem javítják, amit eltoltak.
2022. márc. 13. 16:35
2/8 anonim válasza:
Egy benzinkút már rég nem úgy működik, hogy a kasszás üt be bármit. Csak kiválasztja a kút számát és a számítógép kidobja, hogy mennyit tankoltak, mennyiért. Ha 679 jött ki, akkor vagy mellé nyúltál és prémiumot tankoltál, vagy a számítógép hibás információval dolgozott. De hogy nem történt ilyen "a kasszás kiválasztotta, mégsem az történt" dolog, az tuti, mert ilyen nem létezik manapság, a kasszás semmit nem választ ki manapság, mindent a számítógép csinál.
2022. márc. 13. 16:41
3/8 A kérdező kommentje:
Az összes helyen a hatósági árak voltak/vannak kiírva.
Tankolás előtt direkt be is mentem. Aztán mondták, hogy majd bent fogják a magyar kedvezményt megadni.
Valami miatt mègsem jött össze.
Délután ismét tankoltam akkor pedig ott volt a - 47.532 ft hatósági kedvezmény a blokkon.
2022. márc. 13. 16:45
4/8 anonim válasza:
Lehet hogy a kamionoknak szánt gyorspisztolyból tankoltál, ott 680 ft litere. Ha nem és a 480-ra vagy jogosult, akkor nem szabad hagyni magad.
2022. márc. 13. 16:47
5/8 anonim válasza:
Várjál! Csak a kedvezmény volt majd' 48e Ft?! Akkor ez azt jelenti, hogy majdnem 238 litert tankoltál! Ha jól sejtem ez nem személyautó és nem is kisteher. Akkor ez lehet az ok.
2022. márc. 13. 16:55
6/8 A kérdező kommentje:
Kb 238-at, majd 317 et. A nagyból tankoltam és amikor a 300 at tankoltam (New holland T7.60 mind a két gép) akkor rendesen 479 ft volt literje.
Azért is mondták, hogy jegyzőkönyvezik. A limit meg oké, 200. Mondták, hogy a gold kártya miatt meg, hogy nincs hiány ne foglalkozzak a 200 literes limittel.
Továbbá a kártyaközpont is azt mondta, hogy tankoljunk a gépekbe amennyi fér.
Szóval èrdekes ez a kétféle limit és ár.
2022. márc. 13. 17:44
7/8 anonim válasza:
Kétféle limit van néhány napja. Att hiszem 7,5 feletti járműnél magasabb ár van.
2022. márc. 13. 17:58
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, de kivétel a mezőgazdasági képek. Azokat vittem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!