Megéri kamionozni, 5 évig?
Ha tudnál értelmezni, de ugye totál hülye vagy hozzá, akkor pont azt írtam, hogy még neki is rengeteg idő kellett, nem volt elég 5 év, tehát akkor miért pofáztok baromságokat, hogy majd 5 év után akkor egyből lesz egy vállalkozása? Tud indítani egyet, ez természetes, de nem 5 év után, hanem legalább 10. Mert ahhoz biztos anyagi háttér kell és nem az, hogy jajj, az utolsó fillérem is benne van. Aztán első héten lezúzzák alóla a járgányt és szevasz. De a magadfajta sült paraszt ezt úgyse érti.
5. " Kiválasztod a számodra legmegfelelőbb opciót, leszerződsz és már futhat is "
Azt választod ki amit kapsz, főleg az elején.
Majd esetleg később talán lehet válogatni is, de addig csak azt kapja ami másnak nem kell és ott marad, a szarja.
Azt ne higgyétek már hogy ez a kamionozás olyan, se tapasztalat se gyakorlat, csak hull az öletekbe a manna.
Pont aki pénzért megy el kamionozni az nem tudja abba hagyni mert nem jön össze neki semmi.
Minél jobban a pénz dominál, annál több és nagyobb hibákat követ el és lehet kegyetlenül fizetni a büntetést.
HA így működne ennyi ésszel, akkor egy autószerelőműhelyt sokall könnyebb lenne beinditani.
Vagy bármilyen vállalkozást, csak pénz kellene hozzá.
Hát ez nem így van , de persze meglehet próbálni és majd rájön akkor hogy hogyan megy ez.
Meg, több ismeros is csinálta. Én lazán bevállalnám. Havi 800 tuti megvan, és azért elég sokat otthon vannak, autózni neha unalmas de szeretni is lehet.
Sok nyelvtudás nem kell
Hat ez a szakma pont nem az ahol kiszamithatoan tudsz sporolni, hogy ennyi meg ennyi penzt keresek ennyi a kiadas a tobbi megy a perselybe :D allando buntetesek, hol a rendortol, hol a ceg huz le, hol te bakizol -> rossz helyen fordulsz be, elakadsz, az hogy jojjon a mentes es kihuzzanak kb 1000€ amit neked kell kifizetni, arrol nem is beszelve milyen sulyos penzeket kell elkoltened hogy kenyelmesen kamionozhass, es hetvegente ne a plafont bamuld a parkoloban, hanem szorakozz is (tv,laptop,internet stb…)
Aki csak a penzert csinalna az qrva nagyot fog pofara esni, de nekem8
"Havi 800 tuti megvan, és azért elég sokat otthon vannak"
Hát ezen jót röhögtem! Még akkor sincs havi 800, ha 31 napból, 31-et fuvarban vagy. Az otthonlétről meg annyit, hogy max 4-5 nap, 3-4 hét, meg fuvarban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!