Milyen kedvezmények vannak a MOL move VIP szintjénél??
Még 26 pont kell, hogy a mol move nál gold szintem legyen.
De vip szint kedvezményeit csak akkor tudom meg.
Valaki VIP szinten van már?? Miket ad a program?
Nincs megadva még a ponthatára sem a VIP-nek. Túl nagy dologra ne számíts. Állandó 20/30% kedvezmény a kajákra/kávékra, ilyesmire tippelek.
Az árstop után valószínűleg már Gold szinttől adnak folyamatos kedvezményt a 95-ösre.
6.000 pont a VIP. Csak ugye amikor szintet lépünk minden szint 0 pontról indul. Ha mondjuk a következő szinthez kevés pont szükséges akkor csak annyit kell tankolni mert több pontot nem írnak jóvá.
Ma elértem a Gold szintet. Nem lepett meg, hogy mit fognak adni a VIP szinteseknek.
3 havonta meleg ital vagy hot dog ingyen
20 ft/liter a prémium üzemagyagokra
20% italokra, kajákra
20% kézfertőtlenítőre
20% kocsi mosásra
A többi ugyan az mint a másik 3 szintnék.
Ki van ez találva, hogy ne a felhasználó járjon jól. Nyilván azért vezették ki a multipontot mert ott is 1 liter sima 1 pont és 1 liter prémium 3 pontot jelentett.
Viszont ott ahány pontod volt annyi ezer ft-ért tankolhattál ingyen.
Most meg már ilyen nincs és nem is lesz.
Az meg, hogy kávé, hot-dog, szendvics kedvezményeket adnak teljesen hülyeség.
Valaki alapból nem is szokott mást venni. Viszont, hogy ha valamire van 10-20% kedvezmény az már hivogatja az embereket és az már is bevétel a mol nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!