Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » KRESZ vizsga után lehetséges...

KRESZ vizsga után lehetséges autósiskolát váltani?

Figyelt kérdés

Már befizettem az elméleti részt (40 ezer), kb a KRESZ felénél járok, viszont a vezetést már máshol kezdeném el ugyan abban a városban (találtam helyet ahol olcsóbb, és csomó ismerős ott tanult). Van erre lehetőség? Ha igen, valami átiratkozási díj vagy valami van ilyenkor?

Nyilván sikeres KRESZ vizsga után értem.

2022. febr. 24. 23:48
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Lehet, jellemzően van átiratkozási díj és az oktatói váró listán is hátul leszel, de lehetséges.
2022. febr. 25. 01:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
+ magasabb az oradij!
2022. febr. 25. 02:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetni lehet, de nem érdemes.
2022. febr. 25. 03:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet. Megkérdezhetem, hogy miért szeretnél váltani?
2022. febr. 25. 04:59
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem meg ne iskolát keress elsősorban, hanem oktatót. Kérdezd meg ezeket az ismerősöket, hogy ajánlanák-e azt, akinél tanultak. Ha igen, kérdezz rá az illetőre az iskoládnál, mert az oktatók általában több helyen is dolgoznak. Lehet, hogy feleslegesen mennél át A iskolából B-be, mert a szimpatikus XY oktató A-ban is tanít. És igen, a magasabb vezetési óradíj, várólista legvégére kerülés, átiratkozási díj stb mind-mind jelen van sajnos a sulik többségénél.
2022. márc. 1. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!