Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen vezetői engedélyt éri...

Milyen vezetői engedélyt éri meg elvégezni, amivel sokat lehet keresni?

Figyelt kérdés

Ugye B kategórián kívül. Pl földmunkagépekre, esetleg C+E kategória, targonca, stb. Bármi amit vezetni kell.

Legalább 260-280 nettóra gondolok túlóra nélkül. Szabad estékkel és 7végékkel.

Milyen tippjeitek vannak?

2022. febr. 11. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Legjobban a személyi sofőrök keresnek akik fejeseket szállítanak.

Pl. minisztériumnál... na ők durván megvannak fizetve.

2022. febr. 11. 16:04
 2/6 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Lehet hogy jól keresnek de ott pont senkit nem érdekel hogy hétvége/éjszaka vagy mikor kell készenlétben állni.

Nem tudom hogy mi lenne a számodra megfelelő, otthon sajnos még nagyon erősen él a mentalitás hogy az utolsó cseppet is kifacsarják a munkavállalóból, nem vagyok benne biztos hogy találnál olyan melót ahol az élni és élni hagyni hozzáállással dolgoztatnának. Esetleg külföld?

2022. febr. 11. 16:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy most is külföldön vagyok. Haza szeretnénk költözni belátható időn belül és kutatgatok milyen irányba érdemes elmenni munka terén.
2022. febr. 11. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mozdony ;)

MÁV-Startnál jelenleg bruttó 7 kiló az átlag mozdonyvezetőként.

Igaz, a szabad estéket és hétvégéket akkor elfelejtheted sajnos.

2022. febr. 11. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Repülőgép vezetői engedéllyel a legtöbbet kereshetsz.
2022. febr. 12. 09:44
 6/6 Beviz Elek ***** válasza:
90%

Te tudod, biztos megvan a komoly oka amiért visszaköltözöl egy országba ami mostanáig sem tudta kiírtani magából a kommunizmus káros hatásait.

Mindenképp olyat csinálj amivel sok helyre el tudsz helyezkedni, így nem szorítod magad sarokba amikor választanod kell. Vadászpilóta, utasszállító pilóta, űrhajós, mozdonyvezető, ezeknél mind az a probléma hogy adott egy limitált számú cég és ha az engedélyeddel akarsz dolgozni akkor az adott cég munkarendjéhez kell alkalmazkodnod.

A targonca az elvárt időbeosztás szempontjából nem rossz, azt viszont nem tudom hogy mennyi a matek hó végén, főleg hogy nagy a szórás Bp, Győr és Mucsaröcsöge között.

C+E nem rossz, de jellemzően többet kell dolgozni mint targoncásként, a pénz is jobb természetesen. Itt nehezebb normális időbeosztású munkát találni, de jó hír hogy millió cég van ahol lehet érdeklődni és olyat is lehet keresni ami helyi munkát csinál. Nem tudom mi a neve annak a munkának, de aki a Terberg vontatókkal rakja rámpára, rámpáról parkolóba a pótokat a nagyobb elosztóközpontokban az pl jó lehet.

A C+E előnye hogy ha változik a helyzeted és újra külföldre mennél akkor az használható kint is, jól keresnél vele és können találsz napi hazajárós melót.

Bp környékén egyébként B-vel is megvan a 260-280/hó.

2022. febr. 12. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!