Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Pesti autósok, ti szerettek...

Pesti autósok, ti szerettek pesten vezetni, vagy már megsoktátok, de amúgy nem szeretitek?

Figyelt kérdés
Vidéken, vidéki nagyvárosokban, autópályákon, és azért többször vezettem már pesten is. Volt hogy egy héten minden nap, de nagyon nem szerettem, szeretem. Ti akik minden nap ott vagytok hogyan viselitek el a dugókat, a sietséget stb stb...???
2022. febr. 11. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Belvárosba nem megyek, nagyon utálatos hely autóval, város külső részein meg elviselhető. Persze nem pénteken csúcsforgalomban…
2022. febr. 11. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Gyere piros kabrióval.
2022. febr. 11. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Én Pestre autóval csak akkor megyek ha nagyon muszáj. Egyébként elboldogulok, egyedül a csúcsforgalmat és az ezzel járó dugókat, torlódásokat amennyire tudom kerülöm, de ha nem megoldható akkor elviselem.
2022. febr. 11. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Gyülölök:DD

Mióta ott lakok, és autóval járok dolgozni utálom.

Az M3ason megyek ha tudok de a belvároson belül sokkal rövidebb idő lenne persze ha haladni is lehetne, bár azt a pályán se lehet.

Utalom az embereket pesten:D nem a dugót, azt is de az mindenhol van, az emberek, a 2 sávosból 6 sávos út lesz hirtelen, a körutat, a hirtelen lezárásokat, és a többi..

2022. febr. 11. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Régen Pesten éltem, sokat vezettem ott. Már 5 éve nem ott élek, csak ritkán járok arra és egyszerűen utálom.
2022. febr. 11. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a járvány alatt kezdtem vezetni, kerülve a tömegközlekedést. Az ingyenes parkolás idején boldog-boldogtalan autózott, beleértve magamat is és egész egyszerűen egy csomószor voltam ideges. Idővel egyre jobban helyreraktam ezt, de azért az igazi segítség az volt, amikor az oltások után már elkezdtem a belvárosi utazásokhoz újra a tömegközlekedést használni, fenntartások nélkül. Munkába így is autóval járok, de ez messze nem olyan durva, mint mindenhova autózni - es így bizony már kimondottan élvezem!
2022. febr. 11. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Pontosabban : a járvány alatt kezdtem napi szinten vezetni - amúgy van vagy 20 év tapasztalatom.
2022. febr. 11. 21:04
 8/8 anonim válasza:
Egyetlen titka van, időben indulj el (ha nem bízol a forgalomban, akkor használj waze-t, vagy a google útvonaltervezőjét). Én az autóban töltött időt (forgalomban állást :) szoktam felhasználni arra, hogy végiggondoljam a napomat, zenét hallgassak, felhívjam akivel már régen beszéltem, vagy épp a munkával kapcsolatos hívásokat kezdem el intézni. Esetleg görögül tanulok... :) Ilyenkor előre felvett szöveget, szavakak, mondatokat memorizálok és mondom ki hangosan többször... A meetingjeimre is itt és így szoktam felkészülni. Előző este felmondom a lényeget telefonra és ha többször kell meghallgatnom, akkor végtelenített lejátszással indítom el a telefont induláskor. Persze első a forgalomra figyelés és a telefont kizárólag kihangosítóval használom. Én sosem idegeskedem, ezáltal nem megyek bele veszélyes manőverekbe, nem száguldozom és nem előzgetek, kacsázgatok, ha nem szükséges. Azt azért kiemelném, hogy az sem én vagyok, aki feltartja a forgalmat, nem szoktak előzgetni és nem maradozok le, ezzel az izgágákat mérgelve. Haladok a forgalommal, ennyi. 20 éve minden nap vezetek Pesten, eddig karcolás nélkül, nyugodtan. Kifejezetten szeretek Pesten autózni.
2022. febr. 13. 11:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!