Bp Keleti környékén milyen megfizethető megoldások vannak hosszú távú parkolásra?
Egy lány ismerősöm sajnos arra kényszerült, hogy 8 hónapos terhesen külön költözve a Keleti környékére költözzön egy rokonához. Az autója (vagyis amit csak használni kapott) a férje cégének a nevén van, tehát hiába is jelentkezik be az új címére nem hinném hogy erre kapna lakossági éves parkoló bérletet. És a férje az átírásba sem fog belemenni. Nyilván a (munka)napi 9-10 óra jegyvásárlás sem megoldás. Nagy odafigyelést igényel, és havi szinten a legdrágább megoldás lenne.
Milyen kedvezőbb lehetőségek vanna a környéken? Milyen árban vannak a havi bérletek a parkolónak kialakított udvarokon, vagy parkolóházakban? Szokott ezekben hely lenni, vagy fullosak?
Köszönöm a segítséget. Sajnos én sem tudtam neki segíteni, mert nem ismerem a környék adottságait. Csak annyit hogy belvárosban parkolni... pokol... :(
#5-6: Nem tudom, a jogi kérdésekbe nem mentem bele. Én csak segíteni szeretnék neki. Hogy milyen alapon, hogyan használja az autót nem tudom. Mint ahogy azt sem, miért ezt a megoldást választották... nyilván mikor még nagy volt a szerelem.
Köszönöm a segítséget, a parkolási lehetőségeket elmondom neki.
Ha külön lett a férjétől és annak a céges autóját meg adja vissza.
Mégis milyen jogon használja ő azt???
9: nem mindegy neked...???
8hós terhes, lehet, hogy a férj könyörületből odaadta neki... vagy bármi más megfontolásból... Egy különválás nem feltétlenül jár öriharival....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!