Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szeretnék vásárlni egy autót...

Szeretnék vásárlni egy autót a mostani tulaj ideiglenesen kivonatta a forgalomból január 10.-én. Ha én meg veszem megyek átíratni az autót automatikusan vissza helyezik forgalomba vagy neki kell vissza helyeztetni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 17:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Az átíratással együtt automatikusan visszakerül a forgalomba. Nem kell csinálni semmit ez ügyben. Ahogy minden autónál, papírokkal bemész az okmányirodába, átíratod az autót, ők kiállítják az új forgalmit és az autó ezzel forgalomba is kerül, rögtön használhatod.
2022. jan. 23. 17:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem lenn. Kintről behozott Utóról van szó. Úgyfél kapun rendszám alapján lekérdeztem az autó adatait. 2021 január 27. Helyézték forgalomba stb... Stimmel minden . Csak az zavar hogy azt írja ki hogy a jármüről nem szolgáltatható adat származás ellenőrzés és erdetvizsgáról
2022. jan. 23. 18:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez miért lehet?
2022. jan. 23. 18:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert még nem csináltak soha Mo-on eredet vizsgát rá. Ha majd Te csináltatsz, már fogod látni!
2022. jan. 27. 15:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!