Szeretnék vásárlni egy autót a mostani tulaj ideiglenesen kivonatta a forgalomból január 10.-én. Ha én meg veszem megyek átíratni az autót automatikusan vissza helyezik forgalomba vagy neki kell vissza helyeztetni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 17:51
1/4 anonim válasza:
Az átíratással együtt automatikusan visszakerül a forgalomba. Nem kell csinálni semmit ez ügyben. Ahogy minden autónál, papírokkal bemész az okmányirodába, átíratod az autót, ők kiállítják az új forgalmit és az autó ezzel forgalomba is kerül, rögtön használhatod.
2/4 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem lenn. Kintről behozott Utóról van szó. Úgyfél kapun rendszám alapján lekérdeztem az autó adatait. 2021 január 27. Helyézték forgalomba stb... Stimmel minden . Csak az zavar hogy azt írja ki hogy a jármüről nem szolgáltatható adat származás ellenőrzés és erdetvizsgáról
2022. jan. 23. 18:03
3/4 A kérdező kommentje:
Ez miért lehet?
2022. jan. 23. 18:03
4/4 anonim válasza:
Mert még nem csináltak soha Mo-on eredet vizsgát rá. Ha majd Te csináltatsz, már fogod látni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!