Az igaz, hogy a robogókat kevesebbszer állítják meg?
Figyelt kérdés
Barátaim mondták, hogy ha sisak rendben és nem bénázik az ember, akkor évente, vagy mágkésőbb állítják meg őket.Ez mennyire igaz,tényleg jobban figyelik az autósokat?2010. szept. 8. 17:40
1/3 anonim 

válasza:

hát ez változó! autóval 2 évig jártam, meg sem állítottak! havertól kölcsönkértem a motorját 1 km múlva megállítottak:D
2/3 anonim 

válasza:

Nálam fordítva van. Autóval az utóbbi fél évben 8-9szer is megállítottak míg robogóval egyszer sem, bár lényegesen többet mentem kocsival.
3/3 anonim 

válasza:

Robogóval többször megállítanak, mert a robogósoknál több esetben vannak gondok pl. biztosítással vagy műszaki állapottal, amiért lehet büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!