Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít, hogy a...

Csak engem idegesít, hogy a lovak össze szarnak mindent, amennyiben közlekedésre vannak használva?

Figyelt kérdés
Oké, országúton még elmegy. De könyörgöm, miért kell bicikliúton lovagolni? Szerencsétlen biciklisek meg kerülhetik a trágyát. Itt a városban vannak lovasrendőrök, és többnyire bicikliúton mennek.
2022. jan. 2. 11:16
1 2
 1/17 mantis religiosa ***** válasza:
64%
Eléggé durva, még fel sem lehet jelenteni őket.☹️☹️☹️
2022. jan. 2. 11:23
 2/17 mantis religiosa ***** válasza:
79%
Debrecen-környéki vagy?
2022. jan. 2. 11:24
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem, Vác
2022. jan. 2. 11:26
 4/17 mantis religiosa ***** válasza:
79%
Azt hittem csak errefelé van ez, de akkor ez országos gond.
2022. jan. 2. 11:28
 5/17 anonim ***** válasza:
42%
Éltél volna 100 évvel ezelőtt, 1 napon belül idegösszeroppanást kaptál volna.....
2022. jan. 2. 11:42
 6/17 anonim ***** válasza:
19%

Lovasként eddig nem is gondoltam rá, hogy egy kis lószar ennyire idegesít valakit. :D

Amúgy azért közlekednek a bicikliúton akik ezt teszik, mert közlekedésbiztonság szempontjából mindenkinek az a legjobb.

2022. jan. 2. 11:43
 7/17 anonim ***** válasza:
67%
Aha, baromi jó elfoglalni az egész bringautat tök szabálytalanul. Meg főleg biztonságos, ha leszorítasz egy bringást az árokba. Jó kis mese.
2022. jan. 2. 11:54
 8/17 anonim ***** válasza:
35%
A biciklisek találtak még egy kifogást, hogy miért nem a bicikliúton mennek...
2022. jan. 2. 12:33
 9/17 anonim ***** válasza:
88%

#6: de ugye az sem zavar, amikor portád elé szaratja valaki a kutyáját? Nincs különbség.

Budapesten is járnak lovak, hitót húznak, mégsincs sehol lócitrom. Felcsatolnak rájuk egy zsákot (gondolom van rá valami szakszó), amibe belepottyanthatnak. Ez miért nem elvárás mindenhol?

2022. jan. 2. 12:33
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
Nem zavar. Nem pesti úri ficsúr vagyok. Egy kis trágyától nem lesz senkinek semmi baja.
2022. jan. 2. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!