Van legális mód arra hogy be lehessen jutni az istvántelki gőzösműhely területére?
Legutóbb (2020 év végén) egy vasutas ismerős vitt be. Előtte sokáig "saját jogon" mentem be, mert a vasútnál dolgoztam és így meg lehetett magyarázni ha elkaptak. De nem kaptak el sosem, mert nappal nem nagyon őrzik. Sok külsős cég van bent a telepen azokhoz sok idegen jár be, úgyhogy nem nézegetik nappal, hogy ki kicsoda. Legutóbb is láttunk 3-4 kis vasútbarátot kommandózni a bokrok között. Ők még feltűnőek is voltak az iskolatáskájukkal, az egyiknél még tornazsák is volt :D
Az elem utca felöl (Ivt vasúti megálló mellett) van az a bejárat/épület, ( [link] ) ott is csak köszönni kell a portásnak és mész be, nem szól semmit. Vagy esetleg kérdezd meg tőle hogy kinél hol tudsz engedélyt kérni. A másik oldalon sem fognak rádszólni. A víztoronynál is van egy vaskapu, ha épp nyitva van ott ember sincs aki rád szólhatna.
Abba a részbe ahol a gőzösöket javítják már necces csak úgy bepofátlankodni, ott feltűnő egy idegen.
A roncstelepre bel lehet szivárogni észrevétlenül. De ott nagyon kell vigyázni, nem tudhatod mikor szakad le alattad vagy feletted akármi bármi bárhova.... (Láttam már meztelen csajos kép sorozatot is onnan :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!