Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van legális mód arra hogy be...

Van legális mód arra hogy be lehessen jutni az istvántelki gőzösműhely területére?

Figyelt kérdés

#MÁV #vasaló #Istvántelek #gőzösműhely
2021. dec. 30. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Van, írsz egy e-mailt a MÁV-nak, hogy miért szeretnél bemenni, mikor és mennyi időre és talán megengedik.
2021. dec. 30. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A gőzösműhelybe a MÁV Rail Tours (leánykori nevén MÁV Nosztalgia) szokott szerzeni bejárást hivatalos formában! (Persze fizetni kell érte.) De ez a program tényleg csak a gőzösműhelybe szól, az ilyen romos csarnokokba nem lehet bemenni, meg ilyesmi.
2021. dec. 31. 00:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
*szokott szervezni
2021. dec. 31. 00:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Így vab, a MÁV Rail Tours oldalát figyeld, szokott lenni bejárás. A romos csarnok viszont így sem látogatható.
2021. dec. 31. 09:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Úgy olvastam az index topicban hogy lehetőség fényképezési bérletet vagy valami ilyesmit kiváltani és azzal be tudok jutni. Ezt kitől lehet kérni, vagy hogyan lehet megszerezni és kell e érte fizetni?
2021. dec. 31. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

Legutóbb (2020 év végén) egy vasutas ismerős vitt be. Előtte sokáig "saját jogon" mentem be, mert a vasútnál dolgoztam és így meg lehetett magyarázni ha elkaptak. De nem kaptak el sosem, mert nappal nem nagyon őrzik. Sok külsős cég van bent a telepen azokhoz sok idegen jár be, úgyhogy nem nézegetik nappal, hogy ki kicsoda. Legutóbb is láttunk 3-4 kis vasútbarátot kommandózni a bokrok között. Ők még feltűnőek is voltak az iskolatáskájukkal, az egyiknél még tornazsák is volt :D

Az elem utca felöl (Ivt vasúti megálló mellett) van az a bejárat/épület, ( [link] ) ott is csak köszönni kell a portásnak és mész be, nem szól semmit. Vagy esetleg kérdezd meg tőle hogy kinél hol tudsz engedélyt kérni. A másik oldalon sem fognak rádszólni. A víztoronynál is van egy vaskapu, ha épp nyitva van ott ember sincs aki rád szólhatna.

Abba a részbe ahol a gőzösöket javítják már necces csak úgy bepofátlankodni, ott feltűnő egy idegen.

A roncstelepre bel lehet szivárogni észrevétlenül. De ott nagyon kell vigyázni, nem tudhatod mikor szakad le alattad vagy feletted akármi bármi bárhova.... (Láttam már meztelen csajos kép sorozatot is onnan :D)

2021. dec. 31. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!