Nem lenne jobb, ha a jogosítványhoz kellene pszichológiai alkalmassági is?
Elég sokat vezetek, sokszor látok olyan előzéseket, hogy épp vissza tud térni a sávjába az, aki előz.
Mentős vagyok, sokat vonulunk, gyakran előfordul, hogy valaki nem hajlandó lehúzódni, az is előfordul, hogy direkt lelassít előttünk, ha elkezdjük előzni, akkor felgyorsít.
Lenne értelme, de nem hiszem, hogy biztosítani lehetne a vizsgálat szakszerűségét, kapacitás sem lenne rá.
Egy pár perces beszélgetéssel/teszttel nem lehet megállapítani, hogy valaki idegbeteggé válik-e a volán mögött vagy sem.
Tehát kb. ugyanaz lenne, mint az orvosival: boldog-boldogtalannak megadják.
2- Ezt ki tudnád nekem fejteni?
(Nem teljesen egyértelmű, hogy miből szűrted le)
Szerintem jó lenne valami sok kerdéses pscihoteszt legalabb, ahol vannak rejtett ellenőrzőkerdesek is bőven.
Legalább pár agresszív barmot, meg dönteskeptelen mamlaszt kiszürhetnenek. Ugyan igy a tulzott kockazatvallalókat.
Persze ettől meg atcsúszna rengeteg olyan is akinek nem feltetlen kene volan möge ülnie, de egy fokkal jobb lenne a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!