Hogy tanítsam meg 5 éves gyermekemet kerékpározni?
Figyelt kérdés
Levettük a támasztókerekeket a kerékpárról, már jó pár napja. Azóta próbálkozunk de nagyon nem akar ráérezni a dologra. Hasznos ötleteket kérek.2010. szept. 4. 16:26
1/4 anonim válasza:
ezt csak úgy tudod hogy hátul fogod az ülés,ha gyorsabban teker,akkor meg szaladsz ,majd elengeded,legalábbis mi igy csinbaltuk.
2/4 anonim válasza:
Sajnos nálunk is ez a helyzet.
Mi visszaszereltük a pótkereket, nehogy megutálja a biciklizést.
Sztem mi tavaszig pihentetjük a dolgot, akkor újra próbálkozunk.
Kérdeztem az óvónénit, azt mondta, még semmi gond!
Ráér még beletanulni.
3/4 anonim válasza:
Első vagyok
sajnos ez nálunk nem ment, állandóan tartani kellett, mert borult jobbra-balra.
vszeg még nem érett rá.
4/4 anonim válasza:
Emlékszem, mikor öcsémet tanítottam bringázni, akkor én fogtam egy jó erős fa nyelet, mondjuk valamilyen kerti szerszám nyelét, de masszív legyen, mert ha eltörne és a kis srác elesik lehet, hogy nem fog neki tetszeni... Na szóval a hátsó fék körül én találtam egy helyet, ahova be tudtam támasztani úgy, hogy ne érjen hozzá a kerékhez, sem a fékhez... se semmihez. Lehet, hogy a sárvédőt majd le kell venni... És így meg tudtam tartani öcsémet a nyéllel miközben őt toltam ő pedig próbált egyensúlyozni... Még lehajolni sem kell az ülését tartani csak simán tolod:) Amikor már jobban megy neki, akkor tekerheti is, de csak lassan és mindig fogd a nyelet, amíg nem látod, hogy elég magabiztosan tud menni:) pár nap, maximum egy hét alatt belejönnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!