Reggel hogyan javíthatóak a látási viszonyok vezetés közben?
Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy mindenki száguldozik körülöttem reggel, de én a pára, köd, meg sötét miatt alig látok bármit és lassan megyek inkább. Javítható ez?2021. nov. 15. 08:39
11/15 anonim válasza:
Próbáltam, régen elég elterjedt volt a sárga, aztán kiment a divatól. Nem világít el olyan messzire, hogy érdemi segítséget jelentsen országúti tempónál.
12/15 anonim válasza:
"mindenki száguldozik körülöttem reggel"
Ne irigyeld őket, aki ködben száguldozik annak sincs sok esze, felénk éppen ezért ment egymásba 5 autó mert nagyobb volt a féktávolság mint a látótávolság.
13/15 A kérdező kommentje:
Az is baj amúgy, hogy alig látom merre lehet 2pp menni, ha nem tanulnám be az utat előre
2021. nov. 15. 10:17
14/15 anonim válasza:
A párát nem törölgetni kell, mert szétkensz a szélvédőn minden piszkot, aztán meg attól nem látsz. Ventilátorral, meleg levegővel lefúvatod.
Ha hidegben érsz haza, 3 perccel érkezés előtt a ventilátort feljebb veszed eggyel, mint egyébként, hidegre állítod, mert a hideg levegő kevesebb párát tud megkötni, és az ablakot résnyire lehúzod, hogy tudjon hová menni a benti párás levegő. Így kevésbé lesz párás a szélvédő a következő indulásnál.
15/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam de nem tűnt el a pára tőle
2021. nov. 17. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!