Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lenne egy eléggé fura klrdésem...

Lenne egy eléggé fura klrdésem, kérlek hanyagoljátok a kérdést kritizáló válaszokat! Szóval csak annyi lenne, hogy szeretnék egy drift go kart-ot és nem tudom milyen motor lenne érdemes bele... láncfűrész motor, biciklimotor, vagy mi lenne a legjobb?

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Bicikli motor alatt gondolom a motorbiciklit érted.

Amúgy hány kiló vagy? És hány éves (tehát nősz-e még)?

Amúgy nem vacakolnák ennyire pici motorokkal (50ccm, és társai) vennék 1 ilyen vízszintes tengelyűt: [link]

Vennék rá egy kuplungot pl aliexpressről (jó a röpsúlyos is) és azzal hajtanám meg a hátsó tengelyt. Minél nagyobb ccm-annál jobb. Mellesleg lehet ilyeneket venni használtan is pl jófogáson (én döngölőbéka motort vettem mondjuk nem gokart-ra ), ha kicsit kopott még nem gáz max füstöl meg az olajat kell figyelni..

2021. nov. 14. 22:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából vannak 100cc-s biciklimotrok is, de az egyértelmüen túl gyenge, amúgy a koromat nem szeretném elárulni, még növök, de azzal alapból fogok számolni, egyébként köszönöm a választ, tényleg sokat segítettél :D
2021. nov. 14. 23:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Hozzánk jött egy angol fickó három saját készítésű gokarttal a felújítás előtt lévő teniszpályára. Kipróbáltunk néhányat, nagyon jól pörögtek és pontosan olyan motor volt bennük mint az első válaszoló írt, 80,125 és 190ccm voltak. A legkisebb is brutális volt.
2021. nov. 15. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!