Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül a gyertyacsere...

Mennyibe kerül a gyertyacsere egy 20 éves Suzuki Swiften?

Figyelt kérdés

1.3-as motor, 8V, benzines.

Alkatrész árral együtt érdekelne a teljes munka ára.

2021. okt. 28. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Fogalmam sincs, de vigasztaljon hogy ennél kb csak drágább lenne bármilyen kocsinál
2021. okt. 28. 15:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem lettem kisegítve.

CSAK értelmes válaszokat kérek! Poénkodás, értelmetlen mondatok, beszólogatás nem érdekel! Köszönöm!

2021. okt. 28. 15:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét árat nem lehet mondani. Gyertya ára változó, a műhelyek se mind ugyan azon az áron dolgoznak. Túl sok a változó.

Azt tudom, hogy 2 éve olyan 1200Ft/db áron vettem bele Denso gyertyákat, aztán magamnak kicseréltem pár perc alatt.

Ha nagyon kéne tippelnem akkor azt mondanám, hogy 5500-6000Ft körül lehetne az egész művelet.

2021. okt. 28. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Vedd meg a gyertyát és cseréld ki magad.

Nem kell hozzá más csak egy gyertya kulcs és fél óra alatt megvan max.

2021. okt. 28. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
a kérdező nem cserél gyertyát , a szerelő majd ad neked 2000ft/db áron gyertyát + munkadíj 4-10eft
2021. okt. 28. 17:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

1000 forint a gyertya darabja

Ha nem vagy teljesen dilettáns akkor veszel a Tescoban egy gyertyakulcsot 1000 forintért és kicseréled te magad, és akkor 5000 forintból megvagy

Ha ezzel szerelőhöz mész akkor 10-20000 forintot fognak tőled elkérni(ez a szerelő arcán lévő bőr vastagságán múlik, hogy mennyire pofátlan az árképzése)

Szerintem cseréld ki magad...

2021. okt. 28. 17:46
 7/8 A kérdező kommentje:

Gépjármű mechatronikai technikusnak tanulok(egy hónapja kezdtem a képzést, nulla előzetes tudással), de mindenki azt mondja, hogy még ennek ellenére se cseréljem ki én a gyertyákat, mert nagyon nehéz munka. Jobban utánanézek akkor a dolgoknak, és mérlegelem akkor az egészet. Lehet neki fogok én.

Köszönöm az értelmes válaszokat!

2021. okt. 28. 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Könnyű, csak ne törd bele. Akkor lesz fejvakargatás.
2021. okt. 28. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!