Hol tudnám kipróbálni a traktor vezetést?
Van B jogosítványom, és autót vezetek elég sokat. Ki szeretném próbálni, hogy milyen traktort vezetni, de tipikus városi panellakó vagyok, így nincs is ilyen ismerősnek sem, akinek lenne ilyen járműve. Nyilván nem ingyen gondoltam, fizetnék érte. Hol tudnám kipróbálni ezt? Hova fordulhatok? Tudom, vicces kérdés, de ez egy olyan dolog amit ki szeretnék próbálni. Imádok mindenféle járművet, és jelenleg gépjármű mechanikai technikusnak tanulok, szóval igyekszem gyakorlatban is megiskerkedni a lehető legtöbb járművel.
Első sorban Borsod megyében érdekelne a lehetőség, de ha messzebb kell menni az sem baj, szeretek utazni, és autóm is van.
Csak komoly válaszokat kérek!
Ismerősöm sem*
Gépjármű mechatronikai technikusnak*
Megismerkedni*
Kicsit már fáradt vagyok, egész nap dolgoztam, bocsánat a helyesíràs miatt!
Hát én nem tudom a kezedbe mernék-e adni egy komolyabb gépet. Amíg MTZ volt azt mondom talán. Azt nem nagy kunszt vezetni... De mondjuk egy ikerkerekes 4m széles traktort, mögötte a 6-7 méter hosszú munkagéppel nem szívesen bíznék egy ismeretlen, teljesen fogalmatlan emberre. Pláne egy modern gépet, mondjuk fokozatmentes váltóval és egyéb finomságokkal.
Egyébként szerintem lépj be tematikus facebook csoportokban. pl Agroinform és próbálkozz, hátha belebotlasz valakibe aki bevállalja, simán lehet.
#4: A "csak úgy"-nál nem a pénz a lényeg. A traktorok sokszorosát érik a kocsidnak. Nem fogod tudni kicsengetni, ha elb/szol valamit. De már megvan a megoldás, szóval hajrá, van ilyen szolgáltatás. Egy linket dobhatnál, mert érdekel.
Tessék, itt a link. Egy főre harmincezer forint. Szerintem kibírható, nekem megér ennyit.
Nem nézem le a mezőgazdaságban, agrárszektorban dolgozókat. Sőt! Nagyon is tudom és tisztelem, hogy nélkülük nem lenne kenyér az asztalomon.
De az azért nem a megbízhatóságról árulkodik, ha az van kint a főoldalon (ráadásul relatív nagy betűmérettel), hogy "Az idei évben már csaj (nem csak, hanem csaj) ajándékutalványt tudtok vásárolni".
Ne hozzuk a félregépelést érvként! Itt, egy fórumon, chat-en, stb. helyen, ahol vagy nincs hozzáférésem utólagos szerkesztéshez, vagy nincs értelme javítani, csak egy gyors csillagos üzenetet küldeni; kezelhető apró/egyszeri/figyelmetlen hibaként.
De egy weboldal főoldalán kint hagyni, na az azért gáz.
Vagy át sem olvasta amikor csinálta.
Vagy nem ő csinálta, de akkor nem ellenőrizte.
Vagy ellenőrizte, de figyelmetlenül.
Még rosszabb, hogy azóta sem lett javítva, tehát vagy még mindig nem vették észre, vagy csak nem érdekli őket.
stb-stb.
#8: Meg ugye, ott a csavar, hogy 1 órás program, amiben benne van munkavédelmi oktatás is. Ha egy gépen három eszközt lehet kipróbálni 1 óra - oktatás keretében, akkor még át is kell akasztani a gépek között, szóval 1-2 kerülő 1-1 géppel, ami kb a semmi, "parasztvakítás", hogy stilszerű legyek.
#2,6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!