Feltűnt már valakinek, hogy az egyik belvárosi gyalogos lámpa Budapesten csak a piros színt tudja megjeleníteni? Már több, mint egy hete így van.
Biztos, de lehet nem jelezte eddig senki.
Jelezd az út kezelőjének.
Helyes. Ha a szomszéd háza ég, a tűzoltókat se hívd ki...
Egoista barom.
Jelentsétek be ti, ne nekem adjatok tanácsokat. (Ja, hogy fogalmatok sincs hol van ez a lámpa? Esetleg ki kéne mozdulni otthonról néha.)
Nyomorult…
Én pl. bejelentettem egy lámpahibát, két nap múlva jó volt.
Alap hogy az ember minden lámpahibát is táblahiányt ("poénból" elfordított elsőbbségadás, egyirányú utca) az ember azonnal bejelenti. Budapesten például a FÖRI ügyeleti számán.
A kérdező meg egy őnző véglény. Nem az ő dolga. Ha van igazság, egyszer majd összeverve és kirabolva fog feküdni a földön egy aluljáróban, és az arrajárók csak átlépik vagy elkerülik, mert csak egy részeg hajléktalan, nem az ő dolguk segíteni rajta...
És higgyem is el, hogy az illetékesek még nem tudnak róla, miközben több mint egy hete így van Budapest egyik legforgalmasabb helyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!