Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » TLT hajtást el tudná magyarázn...

TLT hajtást el tudná magyarázni valaki, hogy működik? Mit jelent az 500/750/1000 illetve a fordulatszám arányos?

Figyelt kérdés
Próbáltam rákeresni, de abszolút nem értek hozzá, így a hivatalos megfogalmazás nekem kínai.
2021. okt. 3. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy vagy a fent írt fordulatszámon forog a tengelycsonk, vagy a motor fordulatszámmal arányosan
2021. okt. 3. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:
És ha fordulatszám arányos, akkor teszem azt egy 500as fordulthoz magasabb fokozatba kapcsolt tengely kapcsolóval kell használni, míg 1000es fordulathoz kisebb fokozatba? Ezáltal akkor az 500 fordulat kevesebbet fogyaszt?
2021. okt. 3. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem a fogyasztás a lényeg, hanem a TLT-re csatolt munkaeszközök üzemi, illetve optimális fordulatszáma, magyarul, hogy mekkora fordulaton kell azokat üzemeltetni.
2021. okt. 3. 21:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, de minél kisebb fordulaton üzemel, annál kevesebbet fogyaszt, nem? Ami azt írja, hogy 1000-es fordulat, az akkor fix 1000, ha a motor csak 500-at fordul is, meg ha 1500-at is?
2021. okt. 3. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, 500-as motorfordulaton lefullad pl. de ahogy előttem írták azért állítható a TLT fordulat, hogy az eszköz tudjon megfelelően működni

2021. okt. 3. 22:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így már valamennyire kapisgálom 😁
2021. okt. 3. 22:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!