Gyorséttermek Drive részébe lehet menni elektromos rollerrel?
Vettem egy elektromos rollert, és mivel alapvetően nem szükséges lezárnom, nincs hozzá semmilyen lakatom. Viszont néha sajnos csak gyorskaját venni van időm. Drive-ba lehet rollerrel menni és kikérni a kaját? Vagy összecsukva (Xiaomi S1) be lehet vinni az éttermi részbe?
Itt a Meki, KFC és Burger King egyaránt érdekelne, főleg az utóbbi kettő.
"Viszont néha sajnos csak gyorskaját venni van időm."
Mesélnél, kérlek?
4-es: igen, ilyent én is láttam már amikor maga az étterem már zárva volt. De én akkor mennék, amikor az étterem nyitva van.
ma 18:59 --» köszi a kérdésem szempontjából roppant fontos és informatív választ
6-os, attól, hogy pár lúzer haverosat kiszolgáltak, még te beszélsz h.lyeségeket, legalább néznél utána a tényeknek, mielőtt itt beégeted magad.
Vannak olyan dolgozók, akik megszegik a szabályokat, tv-ben láthattad, hogy van aki a kajába is beleköp, attól meg nem így kell csinálni.
Úgyhogy ne osztogasd az i.dióta tanacsaid.
6-os vagyok, én kérek akkor elnézést, igazatok van, valóban benne van, de higgyétek el, tényleg volt ilyen, hogy gyalog beálltak, nem egyszer. Az is lehet, hogy csak mostanában hozták ezt.
Mondjuk a szabályzat aktuálissága megkérdőjelezhető, azt is írják, hogy "Ahol szükséges, maszkot viselünk. A belső vendégtérben számodra is kötelező a maszk, amit kizárólag az étkezés idejére vehetsz le." illetve "Belső vendégterünket érvényes védettségi igazolvánnyal veheted igénybe Te és a felügyeleted alatt álló 18 év alatti kísérőid.", holott már hónapok óta nem kell bent se maszk, se kártya.
De amúgy ha összecsukva, a kezében viszi be a rollert a kérdező, az nem hiszem, hogy akkora probléma lenne, ilyen alapon akkor utazótáskával se lehetne bemenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!