Lehetséges "kibérelni" egy motoros tanpályát és oktatót?
Gondolom ez leginkább iskola és oktató függő, de hallott már valaki ilyesmit? Sosem motoroztam még (robogót nem számoljuk), de mostanában sokat gondolkodom rajta, viszont fogalmam sincs, hogy mennyire jönne be nekem és nem akarok feleslegesen egy csomó pénzt, időt, energiát beleölni valamibe, ami utána nem is érdekel. Ezért gondoltam arra, hogy lehetséges-e a rendes tanulók tanidején kívül egy oktatóval igénybe venni a tanpályát például egy órára? Szerintem az adna annyi tapasztalatot, hogy el tudjam dönteni.
Természetesen mondani sem kell, hogy nem ingyen gondoltam mindezt, az oktató idejét és a motor/eszköz/tanpálya használatot kifizetném. Meg bármilyen károkozást neadjisten, felőlem erről valami szerződés/megállapodás is lehet. Lényeg a lényeg, nem ajándékot várok.
Hívd fel a motoros iskolákat, vagy írj nekik emailt. Biztos vagyok benne, hogy valamelyik vállalja.
Egyébként jobb hangulatú, ha a tanulókkal együtt veszel részt órán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!