Holnap megyek forgalmi vizsgára, harmadik próbálkozásom. Első 2 alkalommal megbuktam, mivel nagyon izgultam a vizsgán. Most viszont egészen lazának érzem magam a legutóbbiakhoz képest, nem tudom hogyan fogjam fel?
Sainos nem sikerült, pedig oktatóm nagyon rendes volt és kivel tudja hogy nagyon ideges vagyok próbált segíteni azzal, hogy vizsga előtt mentünk meg egy fél órát.
Sajnos a vizsgán párhuzamos parkolasnal véletlenül neki mentem a patkanak, ott azt hittem megbuktam ezért tökre elbizonytalanodtam, de rendes volt a vizsgabiztos és engedte hogy menjek még, utána egyből kellett az Y forduló es ez egy ilyen hulye utca ahol jobb oldalt végig állnak és láttam egy helyet ahova befert volna az autó (jobb oldalt) hogy tudjak fordulni, de teljesen leragadtam az előző hibánal es elbizonytalanodtam ezért bal oldalon akartam megcsinálni az Y fordulót.. vizsgabiztos mondta, hogy rakjam be uresbe és kérdezte hogy szerintem ez így jo e, és egyből ravagtam hogy nem nem jó, bal oldalt nem szabad ezt csinálni..
Teljesen kivagyok szüleim is biztosan nagyon mérgesek lesznek mostmár mert ez volt a 3probalkozasom..
Az elsőnel a végén buktam meg, már mentünk visszafelé, balra kanyarodtunk egy 2savos útra, belső sávból (tehat belsobol belsobe kell menni) viszont ugye jobbra tartás, meg megszűnik a bal oldali sav elég hamar, ezért már egyből a külsőbe akartam menni körül néztem meg minden csak lemaradt az index .
Másodiknál szörnyen izgultam remeget a lábam is meg minden ezért 2x is lefulladtam, asszem erről nem is kell beszélni mert egyértelmű volt hogy megbukik már az elején...
Most harmadjára pedig tök jol ment nem is izgultam annyira, csak parkolasnal véletlenül neki mentem a pátkanak mert picit gyorsabban csinaltam mint kellett volna, de vizsgabiztos jóindulatu volt es engedte hogy menjek tovább, de utana ugye mint írtam az Y fordulót elrontottam...
Pedig most tökre úgy éreztem hogy menni fog és most teljesen kivagyok, vlszg apám is nagyin mérges lesz es lehet nem is fizeti ki a következőt..
Az a baj hogy hülyére idegesíted saját magad.
Minek irtad ki, ezzel is csak húzod fel saját magad.
Ne is gondolj rá, és lehet sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!