Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mièrt mondja mindeki, hogyha...

Mièrt mondja mindeki, hogyha fizetek, átmentem volna forgalmim?

Figyelt kérdés
meglett a 30 óra. oktatómmal megbeszèltük, hogy megyek vizsgázni. Közös döntès volt. Úgy voltunk vele, ha meglesz akkor jó, ha nem, akkor látni fogom a hibáimat, tudni fogom, hogy hogy nèz ki egy ilyen vizsga. 36. órán akkor jött is a vizsga.Felkèszültem, nèztem vizsgalapot, pihentem, stb. A vizsgára úgy mentem ki, hogy egy reális kèppel jövök el, amikor magamba keresem a hibát. nem is volt gond ezzel, 50-50 volt az esèly, meg is buktam ahogy kell. Egyèrtelmű volt, elsőbbsèg meg nem adása sávváltásnál. Azon belül 7 hp. 2 tükör,2 lefulladás,,2 parkolási hiba, meg egy alcsony fordulatszám... 2 lefulladás látványos dolog, a parkolást azt tudtam, a fordulatszámot sejtettem, èreztem, hogy hamar váltottam, a tükröt nem èrtettem, de elmagyarázta az oktatóm. A bukás jogis, a hp. jogos, a vizsgabiztos közömbös ember volt, nem szólt bele... csak a legvègèn.Az összes ismerősöm azt mondja, hogy fizetnem kellett volna... Mièrt nem fogják fel, hogy èn nem akarok fizetni? Ha átmegyek akkor magamtól, ha 5. re se akkor alkalmatlan vagyok erre. Meg jönnek az oktatómmal, hogy milyen rosz, meg minek vitt el, a vizsgabiztossal hogy szemèt volt... pedig èn mentem el èn buktam meg... lassan inkább azt mondom hogy baleseteztem ès ezèrt buktam meg... akkor talán elhiszik... ezekkel a sztereotípiákkal lehet valamit kezdeni? valami tanács?
2021. aug. 12. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tanács? Engedd el a füled mellett!
2021. aug. 12. 11:11
 2/8 A kérdező kommentje:
de annyira zavaró.... :(
2021. aug. 12. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Van az a szint, amit nem fognak engedni, akkor sem ha fizetsz.

Rosszabb esetben még feljelentést is tesznek ellened, az meg elég kellemetlen.

2021. aug. 12. 11:22
 4/8 A kérdező kommentje:
ès ez pont az a szitu volt.... nem az volt volt hogy volt köztünk 20 m ès jaj hát ez picit közel volt a másik.... ez nagy ott volt mögöttem... konkrètan bezavartam a szembe sávba...
2021. aug. 12. 11:34
 5/8 anonim válasza:
100%
Ha hibázol akkor kenőccsel is meghúznak, ha jó vagy, akkor meg feleslegesen fizetsz. Nem gondoltad, hogy kiengedik azt a forgalomba egyedül aki nem alkalmas rá. Ezt a fizetős dolgot elfelejthetné már mindenki. Semmi értelme.
2021. aug. 12. 15:06
 6/8 A kérdező kommentje:

5# fèlre èrtetted....

Èn nem is akarom lefizetni.... Viszont akiket ismerek mind a kenőccsel jönnek, hogy azèrt buktam meg... 2. ra se fogok fizetni, meg az 5. re se... ha megmukok megbukok... de ahogy mondod, ha fizetnèk, attól nem tudnèk vezetni... most veszek egy 10-16 órát... (a vizsgadíjat befizetem, de az kötelező is :) )

2021. aug. 12. 15:10
 7/8 anonim válasza:
100%

Értelek. Ne is fizess, nincs értelme.

Nekem is mondta az oktató, hogy nehezen fog átengedni a vizsgabiztos ha nem tejelek.

Én annyit mondtam, hogy elvből sem fogok soha fizetni.

Láss csodát, átmentem elsőre.

2021. aug. 12. 15:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Városi legenda szerintem ez a fizetés.

Jó, van olyan ismerősöm, aki fizetett, de ő már 20 éve tette le...

2021. aug. 14. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!