Miért nincsenek autós ügyességi pályák az átlagemberek számára?
Olyasmi, mint a szlalomversenyeken, csak bárki számára elérhető módon. Meg ártalmatlan (pl. szivacs) akadályokkal, tereptárgyakkal.
Néztem egy időben a Canada's worst driver realityt, abban is tök jó feladatok voltak, bár ott törték szegény autókat rendesen. De miért nincsenek ilyen autós "játszóterek", ahol ügyesedhetnének meg szórakozhatnának azok, akik szeretik az ilyesmit? Tudom, hogy vannak vezetéstechnikai tréningek, de azok azért másról szólnak.
"Tudom, hogy vannak vezetéstechnikai tréningek, de azok azért másról szólnak."
Nem, azok erről szólnak.
akár a hungaroringre is bemehetsz nyílt napokon és az koránt sem az egyetlen ilyen pálya
bár az tény, hogy a ring inkább verseny, mint ügyességi
Vannak.
Csak fizetősek és nem olcsóak, de a kérdés nem erre szólt.
Nem, a vezetéstechnikai tréningre nem szórakozni megy az ember. Ott van elmélet + gyakorlat, és szigorú szabályok, kötött menetrend, mikor hol és mit csinálunk. Az leginkább tanulás.
Én viszont inkább szórakozásra gondolok. Befizetsz 2-3 órát vagy fél napot, vagy veszel éves bérletet, és annyit manőverezel, amennyihez kedved van. És az a lényeg, hogy nem verseny, nem oktatás, hanem szabadon csak kikapcsolódás, szórakozás, de mégis fejleszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!