Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Vissza kell vennem az autót?

Vissza kell vennem az autót?

Figyelt kérdés
Július 24.-én eldtuk a kocsinkat. Tényleg semmi baja nem volt amiről tudtunk volna. Ugy egyeztünk meg , hogy szombaton elvitték hétfőn elviszik szerelőhöz esetleg ha nagy baja van vissza vesszük e mondtuk igen. Nem szóltak egészen keddig vártunk is lese adtuk az adávételit addig. Erre tegnap hívnak hogy injektorokat kell cserélni stb.. 300.000 ft. Fizessük ki a felét vagy nekünk vissza kell venni az autót 14 napon belül. Nálunk mindennapi használatban volt az autó semmi baja nem volt.
2021. aug. 7. 09:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Azzal fenyeget, hogy a nagybáttya jogász és tudja mik a jogai.
2021. aug. 7. 13:51
 12/25 anonim ***** válasza:
53%
A jogász nem fenyeget, elküldi a dolgokat ajánlott levélben...
2021. aug. 7. 13:56
 13/25 Beviz Elek ***** válasza:
46%

Az én nagybátyám pedig az MI6-nél dolgozik és kér James Bondtól egy szupertitkos szérumot amitől majd nem tud kamuzni.

Te nem egy vadonat új autót adtál el és igen, az évek alatt az injektorok is használódtak. Semmi baja nem volt, hogy a szerelő szerint már nem az igaziak és csereérettek, hát ez szomorú. Lett volna lehetősége vásárlás előtt is átnézetni, ha te nem engeded volna hogy átnézze a portékát akkor nem tőled kell venni. Motorfelújítás, kuplungcsere nem kell gyorsan? Esetleg egy teljes restaurálás?

2021. aug. 7. 14:05
 14/25 A kérdező kommentje:

Át nézte úgy vitte el. Csütörtökön megnézték szombaton elvitték. Nem a jogász fenyegetőzött hanem ő azzal hogy a nagybáttya az és akkor meg keresenk hivatalosan.

Én nyugodt szívvel adtam el kocsit hisz minden nap használtuk nálunk nem volt baja. Előtte lett benne szervo cserélve fékek hátul,kuplung 1 éve volt a váltó másféléve cserélve. Adtunk neki hozzá első féket mert azt már nem csináltuk meg csak meg vettük. Új gumik stb.

2021. aug. 7. 14:20
 15/25 anonim ***** válasza:
50%

Hány féleképpen írjuk még le: ők MADARAT keresnek, te pedig épp félúton vagy a MADÁRRÁ válás felé?

Hagyd a 'csába, le akarnak rántani, tipikus trükk amit általában a rétiniggák használnak, hogy kicasljanak tőled némi pénzt.

2021. aug. 7. 14:25
 16/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor nem hagyom magam.
2021. aug. 7. 14:32
 17/25 anonim ***** válasza:

", azt mondja hogy 14 nap elállási joga van a szerződéstől mert 1 millió ft felett volt a vásárlás. És azt mondta hétfőn hivatalos úton megkersenek ha nem fizetünk."

Ide vonatkozo paragrafus?

Ja, hogy kell, ertem!

2021. aug. 7. 14:56
 18/25 A kérdező kommentje:
Ja most már olyanokat küld sms-ben hogy 1 éve van rá stb...
2021. aug. 7. 14:59
 19/25 A kérdező kommentje:
Birósagi pert indít és számoljak a per költséggekkel.
2021. aug. 7. 14:59
 20/25 anonim ***** válasza:

Recept:

megvesz egy hasznalt autot es az eladoval akarja felujitattni.

Ennek erdekeben zaklatja, fenyegeti.

Hiaba jogasz a telekszomszedjanak a volt munkatarsa, ha nem hibaztal nem fog fogast talalni rajtad.

Mondjuk en a sokadik telefonhivasa utan a rendorseget is felemlegetnem neki!

2021. aug. 7. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!