Van más is úgy hogy elkezdte a jogosítvány, de aztán megbánta úgy van vele mégsem kellett volna?
Figyelt kérdés
Azért megcsináltad vagy ott hagytad? Nekem már sok pénz van benne és már ezért nem akarom otthagyni. 20 órát vettem eddig sajnos tudom ez 30 órából nem lesz meg, sőt szerintem rá fog menni az összes pénzem mire meglesz. Ráadásul lassan is halad nagyon több mint egy éve csinálom már és még csak itt tartok. Csak azért kezdtem el mert itt vidéken szükséges de inkább jobban jártam volna ha elköltözöm.2021. aug. 5. 11:04
1/5 anonim válasza:
Kesobb orulni fogsz hogy meglett a jogsid! Ne add fel!
2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, költözni is lehet olcsóbb lett volna de azért köszi.
2021. aug. 5. 16:37
3/5 anonim válasza:
Pár száz ezerből nem költözöl el, dehogy lett volna olcsóbb.
Ritka az, akinek 30 óra után megvan, hidd el. Azért, mert úgy érzed, hogy 20 óra után nem megy, nem jelenti azt, hogy nem tudod megcsinálni és nem fogsz belejönni. Senki sem úgy jön ki az anyjából, hogy tud vezetni, valahol el kell kezdeni.
Szerintem ne add fel!
4/5 anonim válasza:
Szia! Tegnap sikerült a forgalmi vizsgám :) De ,sajnos nekem sem volt zökkenőmentes a dolog :/ Volt 2 olyan mélypontom is a tanulás során ,hogy én is szívem szerint feladtam volna,mert úgy éreztem ez nekem sose fog menni,maradok a tömegközlekedésnél.🤣 De szerencsére nem adtam fel, és bele is jöttem, meg is szerettem a vezetést tegnap pedig sikeres forgalmi vizsgát tettem. :) Úgyhogy fel a fejjel, és ne add fel.
5/5 anonim válasza:
Nekem lejárt a két év sajnos, de ne ess az én hibámba!
Ha 1 év alatt nincs meg 30 óra, az furcsa... Milyen gyakran vezetsz? Én is így voltam... Közel 1 év kellett, mire elmehettem vizsgázni 30 óra után (ráadásul akkor még nem is voltam vizsgaérett, szóval "csókoltatom" az első oktatómat), míg másnak, más oktatónál 3 hónap alatt megvolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!