Hogyan tudok eljutni a déli pályaudvarról a nyugatiba? Hol és mire kell felszállnom? És kb. mennyi költséggel jár? Vidéki vagyok.
Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 17:48
1/13 anonim válasza:
Déli pályaudvaron felszállsz a 2es metróra, Deák Ferenc térnél leszállsz, és ott pedig átszállsz a 3as metróra, ami elvisz a nyugatiig.
Vonaljegyet kell venni, ami 270 Ft.
2/13 anonim válasza:
Vagy elgyalogolsz a Moszkva térig (1 megálló lenne) és onnan a 4-6-os villamossal. És ez csak 1 jegy :-)
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Első válaszoló! Ez azt jelenti, hogy akkor 2 db vonaljegyet kell vennem?
2008. dec. 10. 17:22
4/13 anonim válasza:
Igen, két darab vonaljegy, vagy hogy egy kicsit olcsóbban gyere ki, vegyél átszállójegyet. Abból egy elég a Délitől a Nyugatiig és egy kicsit olcsóbb. De az CSAK metróra érvényes, villamosra, stb. nem.
5/13 anonim válasza:
Tudom ajánlani a [link] oldalt csak bepötyögöd a címet és kidobja az utvonalat.Én Budapesti vagyok de gyakran használom ha olyan helyre kell menem ahol még nem voltamXD
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket :)
2008. dec. 14. 19:44
7/13 anonim válasza:
Tény, hogy a Déli pu. és a Moszkva tér között gyalogolni nem valami vidám, rengeteg zebra, út zebra nélkül, stb. keresztezi az utat, no és, ha csomaggal jössz, ez nem túl kényelmes. Ha sportosabb vagy egy apró táskával mégis a 2. válasz a legrentábilisabb. Talán gyorsabb, de 1 jeggyel drágább, ha villamossal mész a Moszkva térig (egy megállót a 61-es, vagy az 59-es, vagy a 18-as vilivel) és onnan a 4-6-ossal a Nyugatiig.
8/13 anonim válasza:
Hagyjátok már, szegény a kérdése óta valszeg 13.534-szer eljutott a Délibe :-D
9/13 anonim válasza:
Hacsak nem Debrecenből jön gyalog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!