Kamionsofőr szeretnék lenni az lenne a a páv3 hoz mik a feltételei?nekem 1éve van B-sjogsim es 18 eves vagyok.mennyire nehéz a páv3?
Nincs semmi feltétele, akármikor megcsinálhatod. Én úgy hallottam ritka az hogy valakinek nem adják meg a páv3-at.
Egyébként pacsi🤚, én is 18 vagyok, mindjárt kész a C kategória. Mondjuk a páv az nincs, de bü oktatáson sokan voltak akik még nem csinálták meg.🤷♂️
Feltétele a 2. alkalmassági csoportú egészségi alkalmasság megléte. Ha „B” kategóriád van, lehet, hogy csak 1. alkalmassági csoportú alkalmasságod van. Ha előrelátóan 2-es alkalmassági csoportot csináltattál hozzá, akkor mehetsz; egyébként előtte meg kell csináltatni a 2-es alkalmassági csoportot. (A vezetői engedély 12-es mezőben 101 = 1. alkalmassági csoport; 102 = 2. alkalmassági csoport.)
Hát azzal még várj amikor te kamionos leszel.
Először a C-t csináltasd meg és menj el gyakorlatot szerezni, majd a E és abból is legyen gyakorlatod.
AZtán amikor már nagyon mennek a dolgok akkor gondolkozz a kamionozáson.
3-as bújj már el, nem a 90-es években vagy.
Aki meg a 2-es válaszolót lepontozta, az alábbi weboldalon az "Orvosi alkalmassági" felirat alatti legördülő menü mellett lévő kérdőjelre kattintson vagy bökjön rá...
Agyhalottak gyülekezete van itt kérdező, nem érdemes itt semmit kérdezni.
Amúgy ha E kategóriát akarsz, ahhoz az első jogsidnak meg kell lennie 2 évesnek, csak úgy jelentkezhetsz tanfolyamra. C-re persze már most is mehetsz, ahhoz minden adott.
4. Te ne szólj bele amihez nem értesz, vagyis te bujj el.
Hidd el tudom miről beszélek, én már régóta ezt csinálom.
AZt is látom aki idejön gyakorlat nélkül és naponta csinál bajt, balesetet az lehet évekig kell fizetni nekik a kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!